Sari la conținut

Optiunea de abonare(subscribe)

IsLucian

3 membri au votat

1. 1. Suneti de acord sa se introduca functia de abonare

• Da
      3
    • Nu
      0

Postări Recomandate

Buna ziua si scuzati ca un incepator pe acest forum, are indrazneala sa deschida un topic.

Propun sa se adauge o noua functie de abonare la unele subiecte .Poate de multe ori, daca ne interesa un subiect si doream sa-l urmarim, trebuia sa postam mai mult off-topic la el.

Astept si parerile voastre in legatura cu acest lucru si daca considerati ca am gresit cu deschiderea topicului, rog pe @donpetru sa ma avertizeze.

Editat de IsLucian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propun sa se adauge o noua functie de abonare la unele subiecte .

Aceasta optiune exista, pasul 1-click configure post options, pasul-2,enable email notification of replies.

post-9-066047600 1308507697_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Aceasta optiune exista, pasul 1-click configure post options, pasul-2,enable email notification of replies.

Buna ziua si respect.Da, exista dar doar pentru subiectele la care raspundem(specificam si eu mai sus ca "poate am fost nevoiti sa raspundem off-topic".Acest lucru se poate face si din setarile de notificare de la profil.

Eu cand spuneam "functia de abonare", ma refeream la posibilitatea abonarii la un subiect fara sa mai raspundem la el.Stiu ca s-ar face mult trafic in plus si ar costa mai mult hosting-ul dar eu doar am propus aceasta idee.A fost parerea mea personala.

Multumesc inca o data d-lui miron1947 pt efortul pe care l-a facut si cu imaginea, chiar daca stiam acest lucru.Poate sunt utilizatori care nu stiu inca acest lucru, si le prinde bine.

Link spre comentariu

Abonamentul la un subiect, fie ca esti, fie ca nu respondent, utilizeaza propriul E-mail. In acest fel, daca la un subiect se posteaza de mai multe ori pe zi, se vor adauga de fiecare data mesaje de atentionare - nu mesajul propriu-zis. Devine la un moment dat, un calvar sa stai sa selectezi si sa stergi atentionarile despre mesajele in cauza, pe care oricum ca sa le citesti trebuie sa intri pe forum si sa te loghezi. Chestiunea am constatat-o personal. Cel mai simplu este sa "navighezi" 20...30 de minute zilnic, in cautarea subiectelor care te-ar putea interesa. In legatura cu subiectele la care esti respondent, exista o modalitate mult mai simpla de a afla unde s-a mai postat ceva. Sus pe fronispiciu, exista doua optiuni, dintre care prima este "Vizualizati propriile mesaje". Aici exista niste indicatori in partea stanga in dreptul fiecarui subiect, care se coloreaza in rosu, daca intre timp s-a mai adaugat un mesaj nou la acel subiect. Cele doua optiuni, sunt in mod cert cele mai uzuale. Daca se intampla pentru mai multe zile, sa nu poti fi prezent pe forum, atunci pur si simplu poti lua la rand sectiunile si subforumurile care te-ar putea interesa. In mod sigur, vei pierde tot atata timp verificandu-le, cat ai fi pierdut stergand mesajele de atentionare.

Am expus mai sus perceptia mea asupra acestei chestiuni. Fiecare va proceda insa in conformitate cu propria sa perceptie. La urma urmei, stergerea unor mesaje de atentionare (inainte, sau dupa ce am citit mesajele propriu-zise) care pentru mine reprezinta un calvar, poate fi pentru altcineva un hobby.

Altminteri, Toate Bune!

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Abonamentul la un subiect, fie ca esti, fie ca nu respondent, utilizeaza propriul E-mail. In acest fel, daca la un subiect se posteaza de mai multe ori pe zi, se vor adauga de fiecare data mesaje de atentionare - nu mesajul propriu-zis. Devine la un moment dat, un calvar sa stai sa selectezi si sa stergi atentionarile despre mesajele in cauza, pe care oricum ca sa le citesti trebuie sa intri pe forum si sa te loghezi.

Sunt de acord si cu dumneavoastra.(ma scuzati ca am taiat din citat)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock