Sari la conținut

Televiziune Satelit

bogdy

Postări Recomandate

Stie cineva daca exista pe diversi sateliti posturi romanesti necriptate, adica sa le vedem moka. Daca stie cineva va rog sa imi ziceti pe ce sateliti si ce parametrii pot receptiona postrurile respective si cam ce posturi as putea prinde.

Ca de Digi TV m-am cam saturat cu mesajul "Canal Criptat Nota 10: Ca alarma acces refuzat" si as vrea sa intorc antena pe alt satelit care sa prind o parte din posturi tv pe alt satelit necodat.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am gasit cateva programe, REALITATEA TV, THE MONEY CHANEL, Prima tv, etc se prind moka pe diversi sateliti , realitatea si money se prind pe sierius 2, (aceasta este sigur pt ca am sunat la realitatea tv de la info satelit si mi-a spus ca doar realitatea si money sunt necodate iar romantica este codat). parametri

Satelit: Sirius 2 4,8 grade E

Frecventa: 12678 MHz

Polarizare: Verticala

SR: 13333 kSymb/s

FEC: 5/6

Lista de canale romanesti gasiti pe adresa http://www.rdi-sat.com/canale_ro.php

Totusi decat sa platim la alde boom si digi care ei le codeaza aceste programe mai degraba cumparam receiveru de la ei si apoi ne mutam noi pe satelitul pt a receptiona gratuit programele:D

Si cu ocazia asta putem sa ne cumparam si plata tv digitala pt computer care e mai ieftina in jur de 2 mil .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock