Sari la conținut

garantie fara bon...?

alynjmenaru

Postări Recomandate

Anul trecut am cumparat o masina de spalat dintrun magazin cunoscut (sa nu fac reclama) la care am primit "gratis"un aspirator.Astazi l-am terminat,adica nu mai merge...m-am uitat dupa bon,factura fiscala sau ce mi-au dat atunci la magazin dar nu am gasit decat certificatul de garantie in care este specificat numele produsului data si magazinul de unde a fost achizitionat.Pot sa merg doar cu certificatul de garantie?Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Pot sa merg doar cu certificatul de garantie?...

Legea prevede prezentarea bonului de cumparare, deoarece el are inscrisa data vanzarii. Foarte multi producatori limiteaza acordarea garantiilor de timpul scurs de la cumpararea produsului. Cel mai adesea acest timp este de un an. Deci, daca acest an de la cumpararea produsului a trecut, atunci nu se mai poate repara produsul decat contra-cost. Daca insa nu a trecut un an, atunci este esentiala gasirea bonului de cumparare, spre a beneficia de garantie gratuita.

Link spre comentariu

Legea prevede prezentarea bonului de cumparare, deoarece el are inscrisa data vanzarii. Foarte multi producatori limiteaza acordarea garantiilor de timpul scurs de la cumpararea produsului. Cel mai adesea acest timp este de un an. Deci, daca acest an de la cumpararea produsului a trecut, atunci nu se mai poate repara produsul decat contra-cost. Daca insa nu a trecut un an, atunci este esentiala gasirea bonului de cumparare, spre a beneficia de garantie gratuita.

data vanzarii este inscrisa si pe certificatul de garantie.(aspiratorul a fost "bonus"la o masina de spalat cumparata.deci pt el nu a fost emis bon sau factura fiscala..doar certificatul de garantie...multumesc

Link spre comentariu

Am vrut sa modific la postarea anterioara, insa timpul expirase. In afara de data cumpararii, producatorul mai este interesat ca dreptul de garantie sa nu treaca din mana in mana, in cazul vanzarilor SH repetate. Un fel de drept de autor...

Link spre comentariu

Am vrut sa modific la postarea anterioara, insa timpul expirase. In afara de data cumpararii, producatorul mai este interesat ca dreptul de garantie sa nu treaca din mana in mana, in cazul vanzarilor SH repetate. Un fel de drept de autor...

Nu se pune problema aceasta deoarece pe certificatul de garantie este specificat numele meu,data,magazinul de unde am cumparat..deci toate detaliile privind achizitia respectivului produs(doar ca nu am avut la el bon sau factura) deoarece a fost primit cadou la masina de spalat achizitionata,la care deasemenea am certificatul de garantie cu toate datele necesare.(lipsind insa bonul si la masina de spalat)stima

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu

Nu se pune problema aceasta deoarece pe certificatul de garantie este specificat numele meu,data,magazinul de unde am cumparat.

Pai cred ca solutia, pentru a afla daca este utilizabila garantia, ar fi sa mergeti cu aparatul la centrul de depanare.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock