Sari la conținut

Soyuz 110

wittman40

Postări Recomandate

Buna, sunt nou pe forum, si am o intrebare, am primit un Soyuz 110 care are doua probleme, adica dupa un timp de ascultat incepe sa cupleze automat inregistrarea, dar nu sterge tot ci numai partial adica cam la jumatatea nivelului ramine, ce e de facut, am cautat service manual dar am gasit doar de la rostov 105 mie mi se pare ca ar fi identic dar vreau sa-mi deaa detalii cei care stiu sigur.

Inca o intrebare daca este problema cu capul de stergere oare se poate schimba cu un cap de stergere de la un Maiak?

Cu stima si multumiri Wittman

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand continuoarea discutiei aici pe marginea manualului de service. Asadar, dl.miron, va rog sa atasati fisierul DJVU in doua mesaje consecutive sub forma de doua arhive RAR (s-ar putea ca soft-ul forumului sa va uneasca automat cele doua mesaje, daca nu o face, o sa le unesc eu).

Numai Bine

Link spre comentariu

Acu vine intrebarea - eu nu stiu rusa - sigur e de la magnetofonul Soyuz manualul de service de mai sus?

Dupa cum se manifesta defectul, ar trebui cautata in manual partea de inregistrare - de fapt preul de inregistrare. S-ar putea sa fie si o problema de mecanica la mijloc - adica capul de inregistrare sa fie slabit si sa fie energizat aleator, prin miscare, sa actioneze inregistrarea - dar nu bag mana in foc, trebuie verificat.

Editat de politehnica
Link spre comentariu

Continuare.

Multumesc pentru ajutor, sper ca in orasul acesta micut sa gasesc vreun electronist care sa-mi poata repara, caci majoitatea mare nu se mai ocupa de magnetofoane.

Stima Wittman

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock