Sari la conținut

Sudura materialelor plastice cu ultrasunete

Postări Recomandate

Buna ziua.

Sint interesat de realizarea unei instalatii de sudura a materialelor plastice(PVC)cu ajutorul ultrasunetelor.Am intrat pe internet si am citit toate materialele prezentate.Am inteles cum se face sudura,prin ce se transmit ultrasunetele la piesele care se sudeaza,etc.In principiu se foloseste un generator de ultrasunete cu frecventa variabila urmat de un amplificator de putere care sa actioneze traductorul de ultrasunete(sonotroda parca se numeste).Realizarea unui generator de frecventa cu frecventa reglabila in domeniul ultrasonor este simpla,dar etajul amplificator de putere este mai dificil de executat si traductorul de ultrasunete.Amplificatorul trebuie sa aiba puterea de ordinul kilovatilor. Traductorul de ultrasunete in principiu este un difuzor care in loc de membrana are piesa metalica, cu frecventa de oscilatie proprie egala sau aproape egala cu frecventa generatorului, atasata la bobina difuzorului.

Orice sfaturi, idei,sugestii, sint binevenite.Multumesc anticipat tuturor celor care vor avea bunavointa de a-mi raspunde.

O zi buna sa aveti.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3782-sudura-materialelor-plastice-cu-ultrasunete/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock