Sari la conținut

Ipa60w

Piotr

Postări Recomandate

Salutam cu respect lumea buna! Va rog sa-mi spuneti si mie unde pot gasi de cumparat 2 kituri de amplificator de 60w cu mosfet. Poa' sa fie intre 50w-100w. Multumesc mult. :a9:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aoleu, Piotr, foloseste omule google, ce suntem pe forum sa dam consultanta online "ca sa-i imbogatim pe alti"!!!! Daca cereai o schema de amplificator era altceva (sau cum sa-l construiesti), dar sa ne ceri sa-ti spunem nume de magazine...nu e frumos.

Tasteaza in Google "kituri amplificator audio cu MOSFET 60W" si sigur ai sa gasesti cateva magazine online care iti pot indeplini dorinta.

Nu stiu ce parere are admin-ul dar cred ca ar trebui inchis topicul (asta daca autorul nu are si probleme 'tehnice"). In plus, nu prea ii vad rostul in sectiunea asta. Mai bine il postai la "Consultanta".

Link spre comentariu

Salutam cu respect lumea buna! Va rog sa-mi spuneti si mie unde pot gasi de cumparat 2 kituri de amplificator de 60w cu mosfet. Poa' sa fie intre 50w-100w. Multumesc mult. :a9:

De ce nu-ti faci unul?

Link spre comentariu

Avantajul Kit-ului,sunt piesele sortate(sau asa ar trebuii sa fie),operatie costisitoare,care daca nu ne bazam pe noroc,presupune cumpararea unui stoc de piese si posibilitati de masurare a parametrilor(este motivul pentru care prefer IC-uri).

Link spre comentariu

Avantajul Kit-ului,sunt piesele sortate(sau asa ar trebuii sa fie),operatie costisitoare,care daca nu ne bazam pe noroc,presupune cumpararea unui stoc de piese si posibilitati de masurare a parametrilor(este motivul pentru care prefer IC-uri).

Multumesc domnului miron1947.

Si in ce priveste executia unui ipa60, timpul liber extrem de putin ma impiedica sa fac asta. Si kitul de 300w de la a.......a l-am luat din aceasi ratiune. Si, daca dispuneti si sunteti binevoitori, as dori o schema si-un desen de cablaj pt ipa60 testate si functionale, daca tot nu gasesec kit-uri... Multzam fain "tutulor".

Link spre comentariu

Nu am de ce sa afirm aceasta,dar nu cunosc schema care o doriti Dvs. si am crezut ca aceasta este.Eu n-am aceasta schema.

P.S.

Dar am gasit-o.O gasiti aici.

Multumesc, este schema ce o cautam. Si scuze lui donpetru ca am postat in alta parte, n-a fost cu intentie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock