Sari la conținut

probleme cu oprirea la pc

just_devil

Postări Recomandate

pe scurt care ar fii problema, cand dau la PC shut down el nu se inchide ci se restarteaza, care ii este problema?

pai pot sa fie o gramada de cauze(posibile) scurt pe placa de baza,scurt la memoria ram,probleme la procesor...deci cam de la orice e hardware poate fii...si chiar de la windows...virusi..programe instalate/dezinstalate aiurea etc.Incearca cum iti este mai usor...parerea mea instaleaza un windows "fresh" iar daca problema continua treci pe partea de hardware si ia-le pe rand la verificat....

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu v-am intrebat, pentru ca si windows-ul are mai multe variante, XP, 7 , Vista si la fiecare pot aparea probleme si rezolvari specifice, acelui SO.

xp sp2

Au fost cumva schimbate setarile la "butonul" de shut down?

nu stiu daca iau fost schimbate setarile,unde pot verifica?

Link spre comentariu

din windows nu cred ca e, pt ca a fost instalat fresh si problema persista

Cind ai reinstalat win. ai formatat tot HDD'u??sau ai formatat decit partitia C:???

Daca nu ai formatat si celelante partiti,posibil sa fi ramas virusu p'acolobiggrin.gif eu am patito... si asa am rezolvatoderisive.gif

Link spre comentariu

Asa apare fereastra de stinge si la Dvs?

da asa apare

Cind ai reinstalat win. ai formatat tot HDD'u??sau ai formatat decit partitia C:???

Daca nu ai formatat si celelante partiti,posibil sa fi ramas virusu p'acolobiggrin.gif eu am patito... si asa am rezolvatoderisive.gif

da a fost formatat si tot hdd, dar nu tot timpul formatez complet, deobicei doar partitia C:

Link spre comentariu

Se opreste atunci cind apesi pe butonul frontal ON/OFF???? Incearca asta inainte de a intra in windows,cind apare aia cu numele placi de baza etc multe scrisuri apesi pe butonul ON/OFF si vezi daca se opreste.

Link spre comentariu

Pentru inceput, urmati urmatoarele indicatii:

1. Click pe optiunea din coltul stanga-jos: Start > Run si scrieti REGEDIT

2. Dupa aceea navigati in: HKEY_LOCAL_MACHINE >>System >> CurrenControlSet >> Control >> CrashControl

3. Dati dublu click pe optiunea AutoReboot si modificati valoarea din 1 in 0.

Daca setarea AutoReboot era in 0, atunci instalati programul SpyBoot si scanati calculatorul (deci, toate partitiile hard-discului).

Suplimentar, inainte se aplicati masurile pe care vi le-am spus mai sus, resetati bios-ul placi de baza (e suficient sa scoateti si sa montati bateria placi de baza).

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock