Sari la conținut

Ce preturi mai sunt pentru sonorizarii nuntii sau diverse petreceri ?

Sondaj  

9 membri au votat

1. 1. Cu ce anume v-ati asigura sonorizarea la o nunta sau petrecere ?

• cu DJ
      6
    • cu formatie
      3
  2. 2. Cat ati fi dispusi sa platiti pentru o sonorizare cu DJ (o noapte intreaga)?

• mai putin de 100 Euro
      3
    • intre 100 si 300 Euro
      5
    • mai mult de 300 Euro
      1
  3. 3. Cat ati fi dispusi sa platiti pentru o sonorizare cu formatie (o noapte intreaga)?

• mai putin de 500 Euro
      1
    • intre 500 si 1000 Euro
      6
    • intre 1000 si 1500 Euro
      1
    • intre 1500 si 2000 Euro
      0
    • intre 2000 si 3000 Euro
      0
    • peste 3000 Euro
      1

Postări Recomandate

Vorbeam cu un amic astazi despre onorariile la nunti. Sunt formatii de nunta care cer si 3000 Euro si nu sunt cine stie ce vedete!

Deci, as vrea sa actualizam acest topic periodic ca sa stie tot romanul ce preturi mai sunt pe asemenea prestatii: cu DJ sau cu formatii de nunta. Spre exemplu, la voi in oras care sunt cele mai titrate formatii si cat cer pentru o nunta, de seara si pana dimineata? Ati prefera Dj sau formatie? Cum vi se pare mai misto?

:drink_pepsi: :cheers2: :music_drums:

Parerea mea e ca o nunta se face cu formatie. O cumetrie sau majorat merge si cu un DJ. Si nu orice formatie de nunta - mai sunt si unii care falseaza - dar daca inviti o formatie care stie sa faca atmosfera si sa ridice oamenii de la mese, si sa cante foarte multe genuri muzicale, eu zic ca succesul petrecerii e garantat.

Spre exemplu, am avut ocazia sa particip la o petrecere unde a fost invitata formatia Continental din Suceava si vreau sa-ti spun ca a merita fiecare ban. Nu mai stiu exact cat a platit mirele atunci dar parmise in jur de 2000 Euro - in vara lui 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=s8E3ZJnpMzI

stima

dan

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock