Sari la conținut

Boxa Centru la sistem Home Cinema 5.1


dan_e

Postări Recomandate

Mi-a dat cineva sa-i repar un sistem Home Cinema 5.1 si as vrea sa stiu ce domeniu de frecventa reproduce difuzorul de pe iesirea centrala a sistemului? Deci, am doua boxe L si R pentru spate, mai am doua L si R pentru fata, subwoofer-ul si centru? As vrea sa stiu iesirea de centru, ce domeniu de frecventa reproduce?

 

stima

dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domeniu de frecventa reprodus de boxa centrala a unui sistem 5.1 este egal cu domeniu de frecventa reprodus de satelitii sistemului (stanga-dreapta spate, respectiv stanga-dreapta fata). In functie de frecventa de taiere sau de impartire a domeniului de frecventa reprodus de sateliti / centru si subwoofer se alege si domeniu de frecventa reprodus. Spre exemplu, in sistemele Home Cinema pentru acasa, majoritatea producatorilor de echipamente audio adopta pentru subwoofer domeniu 20...150Hz si pentru sateliti si boxa centrala: 150Hz....20kHz.

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock