Sari la conținut

Perdele lamelare - Functionare.

SIG

Postări Recomandate

Incep cu urarea Hristos a-nviat si Sarbatori Fericite !

Mi-am pus de curand niste perdele lamelare si m-ar interesa modul prin care se poate inversa partea snurului, dar lamelele sa se stranga in aceeasi parte, ca pana acum.

De ex., snurul e in partea dreapta iar lamelele se strang/grupeaza tot in dreapta, iar eu vreau sa modific, ca snurul sa fie in stanga garnisei iar lamelele sa se stranga tot in partea dreapta, ca pana acum.

E posibil? Daca e posibil, e usor sau e nitel mai complicat? Si cum se face mai exact ? (detalii despre partile componente din interior si rolul fiecareia)

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ex., snurul e in partea dreapta iar lamelele se strang/grupeaza tot in dreapta, iar eu vreau sa modific, ca snurul sa fie in stanga garnisei iar lamelele sa se stranga tot in partea dreapta, ca pana acum.

Eu cred ca da, in principiu se muta doar piesa care actioneaza deplasarea, dar o poza sau o schita a sitemului ar fi un punct bun de plecare.Inteleg ca este vorba de jaulzele cu lame verticale.

post-9-090483800 1303669754_thumb.jpg

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Da, e vorba de jaluzele verticale, ca-n poza atasata.

post-5-098705600 1303712577_thumb.jpg

Am gasit si un "exploded view" al partilor componente.

Piesa de care depinde posibilitatea inversarii dorite este cea cu nr. 5.

post-5-027092500 1303712607_thumb.jpg

Zilele urmatoare am sa dau garnisa jos, sa vad de-aproape mecanismul.

Revin cu poze.

Link spre comentariu

Am gasit si un "exploded view" al partilor componente.

Piesa de care depinde posibilitatea inversarii dorite este cea cu nr. 5.

Rezolutia nu este suficienta pentru edificare, dar acesta piesa de care vorbiti(nr.5), poate fi mutata pe prima jaluzea din capatul opus, daca intoarceti cu 1800, sina?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock