Sari la conținut

Va rog semnati petitia :(

trax

Postări Recomandate

Cei cu inima de pe acest forum va rog sa semnati aceasta petitie pentru acele animale neajutorate din china, nenorocitiiii!!!!!! :death: :death:

www.ptroa.co.il/petition/index.php

Nu stiu prea multe despre tine deci tot ce-i posibil sa fii un smerit calugar Buddhist care n-a pus carne in gura de multe decenii incoace. Intamplator eu chiar n-am mai mancat carne deloc in ultimii 10-11 ani, nu pentru ca mi-ar fi prea dragi animalele dar chiar nu-mi place gustul.

Acestea fiind zise da-mi voie sa intreb - Tu nu mananci miel de Pasti? Nu mananci porc la Craciun? Nu mananci pizza, mici si alte feluri de carne peste an?

Mi se pare destul de amuzant sa vad ce mult te supara chinezii care mananca un fel de patruped, in timp ce tu sau noi romanii in general mancam patrupede pe saturate :xmas_biggrin:

A si daca ai impresia ca pe la noi abatoarele sunt mult mai profi ca si ce se descrie in acea petitie, te invit sa vizitezi cateva, eu personal n-am stomacu necesar pentru asemenea aventuri :giggle:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca judecam la rece problema, si mielul taiat pentru Paste sufera, nu? Acum, daca chinezi privesc caini ca pe niste miei, cu ce sunt mai diferiti fata de noi? Sau care e diferenta fata de un animal caine si un miel? Niciuna?

Editat de prog
Link spre comentariu

Apropos de acest topic, mi-a reamintit despre un excelent lung metraj: Mondo Cane.

Se găsește și pe youtube:

Filmul este împărțit în filmulețe. Prima parte conține puține scene de violentă asupra animalelor ...

Și fiindcă s-a pomenit de raci fierți de vii, amintesc că asiaticii au o delicatesă culinară: creierul de maimuță. Se ia maimuțica, i se îndepărtează calota craniană pe viu, și așa vie i se aduce clientului care îi mănâncă creierul, maimuțica fiind vie ...

Și tot reeditând la acest mesaj, m-am gândit și la plante. Pentru acestea de ce nu se găsește timp pentru apărarea drepturilor lor ? Cu ce sunt vinovați copacii de se taie ca să avem lemne de încălzire ? Ce vină au bietele plante de le ucidem fără milă ? Nu sunt și ele suflete ? Cum de suntem așa de lipsiți de milă cu iarba pe care o cosim ? Cu ce este vinovat gazonul de este jucat în picioare de fotbaliști ?

Cele mai mari crime s-au făcut asupra vegetației. Biata vegetație este victimă atât a animalelor cât și a oamenilor.

Oare nu ar fi normal ca să narcotizăm legumele înainte de a le tăia ? Oare nu ar trebui să lasăm zarzavatul ca mai întâi să își atingă maturitatea și abia după ce a murit de moarte naturală să ne hrănim cu el ?

:xmas_biggrin:

Editat de suntonlain
Link spre comentariu

Cei cu inima de pe acest forum va rog sa semnati aceasta petitie pentru acele animale neajutorate din china, nenorocitiiii!!!!!! :xmas_biggrin: :giggle:

www.ptroa.co.il/petition/index.php

Nu stiu de unde ai facut rost de acel link...dar un lucru este cert (semnarea acelei "petitii'" este o mare vrajala.In primul rand scenele din acel video au cel putin 15-20 de ani (deci nu sunt de actualitate cum se specifica acolo).Doi la mana,daca acel video a ajuns in reteaua web (si ar fii fost de actualitate) banuiesc ca se luau masuri de cei abilitati fara sa fie nevoit sa semnam o "petitie" care poate fi semnata si de un copil de 4 ani care are acces la net dar habar nu are despre ce e vorba.Trei,aici este opinia mea personala despre acel link(ai primit linkul de la persoana x care ti-a promis suma Y daca aduci pe siteul respectiv un anumit nr de persoane care sa semneze acolo.Dar cel mai important (CARE ESTE SI SCOPUL CELOR CARE AU FACUT ACEA PAGINA) ESTE DE A PRIMII "DONATII" CHIPURILE PT AI AJUTA IN ACEST CAZ.PROFITAND DE MARINIMIA OAMENILOR.SI INCA O PARERE...ACEL SITE ESTE FACUT DE ROMANI (UITATI-VA CATE VOTURI SUNT DIN ROMANIA SI CATE SUNT DIN ALTE TARI...)DECI CRED CA ATI INTELES.PASTE FERICIT TUTUROR MEMBRILOR TEHNIUM-AZI!

Link spre comentariu

Io cred ca o petitie semnata de un roman ii influenteaza pe chinezi la fel de mult cat ma influemteaza pe mine faptu' ca Gicu din Cucuieti si-a dat cu ciocanu' peste degete. In cazu' in care m-ati aflat chinezii stau excelent la capitolu' democratie.

Link spre comentariu

Io cred ca o petitie semnata de un roman ii influenteaza pe chinezi la fel de mult cat ma influemteaza pe mine faptu' ca Gicu din Cucuieti si-a dat cu ciocanu' peste degete. In cazu' in care m-ati aflat chinezii stau excelent la capitolu' democratie.

Gicu din Cucuieti...ha ha ha hai ca esti tare frate:)))

Link spre comentariu

Sunt foarte curios, daca pe 6 iulie, cand incepe festivalul taurilor de la Pamplona/Spania, se va gasi vre-un iubitor de animale sa protesteze. Anual, in acel festival se macelaresc sute de tauri, dupa ce sunt alergati bestial prin tot orasul. Mai nou, obiceiul face si obiectul reclamelor la televiziune. Aproape zilnic, putem vedea o asemenea reclama, cam pe toate posturile.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Sunt foarte curios, daca pe 6 iulie, cand incepe festivalul taurilor de la Pamplona/Spania, se va gasi vre-un iubitor de animale sa protesteze. Anual, in acel festival se macelaresc sute de tauri, dupa ce sunt alergati bestial prin tot orasul. Mai nou, obiceiul face si obiectul reclamelor la televiziune. Aproape zilnic, putem vedea o asemenea reclama, cam pe toate posturile.

Aici parerile sunt impartite - e preferabil sa tii un taur inchis toata viata intr-un spatiu de cativa metri, ca apoi sa-l omori si mananci, sau e mai OK sa-l alergi un pic prin oras inainte? Sincer sa fiu eu daca eram mai carnivor, preferam taurii alergati, in locul celor complet sedentari :drink_pepsi:

Nu stiu de unde problemele astea cu animalele, atata timp cat noi ca societate am hotarat ca suntem carnivori, evident ca la un moment dat va trebui sa bagam cutite, gloante sau curent in diverse animalute vii, altfel complet dragalase si pufoase si cu ochisori inocenti. Asta este, asa a fost dintotdeauna, si eu cred ca asa va si continua sa fie, multi ani de acum inainte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock