Sari la conținut

VU-METRU cu leduri

DonNCSS

Postări Recomandate

Salutari tuturor!

Din cate se stie prin tot acest forum,nu prea s-a discutat despre leduri,vu-metre,s.a.m.d. Acum pun intrebarea intrebatoare:a realizat cineva vreun vu-metru pe 2 canale cu leduri?? :question:

Daca da, ajutatima si pe mn cu o schema;caci din cate am vazut pe net am gasit una cu LM3915 mai simpluta asa,dar,ca sa fiu sigur as vrea sa vedeti si voi schema de mai jos sa vedeti daca este in regula.(pt afisaj cu 2 canale am sa pun 2 ansambluri ca acesta)

P.S:Am sa folosesc vu metrul pe un sistem 5.1

post-14644-084118500 1302726352_thumb.gif

Acea schema este pentru a il pune la iesirea amplificatorului, asta ca sa sti, daca vrei sa il pui pe iesirea din placa de sunet cauta manualul integratului si ai acolo mai multe scheme pt diferite situatii.Aplicatia functioneaza , am realizat-o eu si multi altii de pe forum, poti lega mai multe integrate in serie pentru mai multe peduri pe canal, ai mai multe detalii in manual-ul ic-ului. Bafta

Editat de trax

Pai daca tot nam bani acum sa realizez montajul cu vu-metru(ca ma omoara 6 cipuri lm3915 ~80lei)ma gandeam la o sursa variabila pt el,ca tot am piesele necesare pt ea.Nu o s-o realizez cu integrat lm317 ci cu 2 tranzistori renumiti pt asa ceva:C2335-R(folosit cu desavarsire pt asa ceva) si unul final cu put de 120W la 5A din gama SDT(cum ar fi SDT9208,cel mai puternic dintre cei mai puternici).

Am realizat o mica schema a ansamblului in NI Multisim,am testato,functioneaza,iar acum mai ramane doar sa finalizez ansamblul,caci deja am terminat din el o parte mare.

• 1 year later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock