Sari la conținut

Casetofon Auto Conectat la PC

stefan211

Postări Recomandate

salut , sunt nou si in primul rand imi cer scuze daca nu intreb unde trebuie dar am si eu o intrebare :helpsos: : se poate conecta un casetofon auto la pc , si sa-l folosesc pe post de amplificator ? :music_hifi:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se arde placa de sunet,in cel mai rau caz poate sa apara niste parazitii,si daca e asa ai ghinionderisive.gif nu vei putea asculta muzik ....doar daca ii faci o alimentare separata.

Editat de FlorinPTM
Link spre comentariu

si cum imi recomandati sa conectez casetofonul la pc ? de exemplu este ok daca il alimentez cu 12 V de la sursa si in INPUT sa pun o mufa de 3,5 mm si sa o pun in pc ? iar in OUTPUT sa pun niste boxe de 30 W? ( sper ca ati inteles )

Editat de stefan211
Link spre comentariu

Alimentezi casetofonu la 12v (vezi cum il polarizezii!!!) citeste pe carcasa care sunt firele de +12v(sar putea sa ai 2 fire +) si il alimentezi.

Faci un cablu cu ambele capete jack tata de 3,5 mm, si faci legatura intre casetofon-pc.

'' iar in OUTPUT sa pun niste boxe de 30 W??'' care OUTPUT???al casetofonului?

Link spre comentariu

da poti pune linistitgiggle.gifpt ca nu o sa le arzii,cel mai probabil peste 50%> volum, o sa intre in distorsiuni (daca boxele nu sunt bune),iar daca boxele au 30w RMS se vor auzi mult mai bine decit in masina.

Editat de FlorinPTM
Link spre comentariu

boxele sunt cam vechi de prin anii 80 'si sunt din Rusia cred ca sunt de la firma "Radio Tehnika " au ceva de genu le am de la unchiul meu , iar acesta spunea ca sunt foarte bune si se aud foarte bine , mi le-a dat mie pt ca nu le mai folosea

Link spre comentariu

aha,pai punele ca sunt ff bunebiggrin.gif,acum citiva ani prin 97-98' aveam si eu un casetofon in casa cu niste boxe rusesti, conectat la un taf de 12v si ascultam la el toata ziuagiggle.gifpina cind sa ars trafurofl.gif...Amintirii....

Link spre comentariu

si in legatura cu polarizarea , la casetofon , firul forsu este + si firul negru este - ? si la sursa firul galben mi se pare ca este de 12 V si este + -ul si un fir negru este -- -ul ?scuze daca pun intrebari stunpide ,, sunt nou in domeniul electronicii :music_hifi:

Link spre comentariu

si in legatura cu polarizarea , la casetofon , firul forsu este + si firul negru este - ? si la sursa firul galben mi se pare ca este de 12 V si este + -ul si un fir negru este -- -ul ?scuze daca pun intrebari stunpide ,, sunt nou in domeniul electronicii :music_hifi:

Da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock