Sari la conținut

Cum ajungi, sa muncesti si sa traiesti in America sau Canada?

titi

Postări Recomandate

Am un var care trebuie sa intre la liceu si se gandea sa dea la un liceu din Statele Unite, problema e ca nu stie ce trebuie sa faca, cat de grea este scoala acolo, daca e ca la noi in Romania sau e mai usoara, cum e structurata, deci, ar vrea sa stie un raspuns la intrebarile astea. Pentru ca nici eu nu stiu sa-i spun clar ce anume, m-am gandit sa intreb aici, poate cei care sunt in afara tarii, pot sa-i dea niste sfaturi bune.

In plus, asta as vrea sa stiu eu, asa informativ, cum e la facultate in America, Canada sau in Europa Occidentala? E mai greu ca la noi? Dar la munca. Mi-a spus cineva ca in America conteaza foarte mult intr-un anumit job sa aduci bani firmei, sa arati ca esti pasionat greu de meserie, de ce ai invatat la scoala ca sa ajungi la performanta asta, altfel te dau afara (nu merge cu pile!!!)? Asa e?

:juggle:

Editat de titi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 months later...

Pilele sunt excluse .. mai ales ca roman intr o tara decenta. Referitor la ce si cum cu liceul varului, la ambasada Americii in Romania primesti toate raspunsurile. Trimiti mail sau te duci la ei si intrebi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock