Sari la conținut

Mai poate produce Romania amplificatoare audio ieftine?

elco

Postări Recomandate

M-am uitat pe cateva site-uri de profil care comercializeaza scule audio si am gasit amplificatorul Blue Tech PA-200 la pretul de 675 lei, aici:

http://www.telecomenzi.ro/amplificator-blue-tech-pa200-p-2044.html?osCsid=b92173927597b3348ee41c1b062639ad

Credeti ca e posibil, in ROMANIA, acum, o firma sau persoana fizica sa scoata pe piata amplificatoare audio finisate la nivelul ala si cu un pret de lista de numai 675 lei ??????

Apoi m-am uitat si pe site-ul asta, aici:

http://tehnoelectric.ro/home.html?page=shop.browse&category_id=57

Ce spuneti, se poate face DIY un amplificator audio care sa coste 200lei si sa arate asa (calitatea de acolo, dar facut in ROMANIA):

http://tehnoelectric.ro/home.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11737&category_id=57

Intreb chestiunile astea pentru ca, stand asa si meditand, nu stiu daca se merita sa mai cumparam kituri electronice.

:juggle:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au nume de brand-uri in devenire: "SCINY" si "Pulis"

kit-urile electronice sunt preferate de cei care vor sa construiasca cu manuta lor ceva (ma refer la cele care trebuie montate) ele nu sunt neparat o afacere buna din punctul de vedere al costului. Daca vrei un apmplificator bun/frumos atunci cumperi unul de marca, nu-l construiesti pentru ca nu ai mijloacele sa-l faci frumos (sau daca le ai, nu ai timp) deci e o alegere intre a avea si a mesterii.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

De fapt, noi romanii suntem asa de buni in meserie ca nici nu ne complicam sa facem amplifuri de alea, mai ales marca Pulis. :biggrin: Noi de regula facem autostrazi la pret dublu pe Km fata de cei din Croatia, deci si amplifuri la fel la o calitate cel mult ca cele produse in China.

Acum, serios vorbind, carcasa la un amplificator audio inaltime 1U sau 2U la finisajul ala Bluetech, se produce in Romania la vreo 80 lei (suta de bucati), poate chiar mai ieftin. Iar in amplificatorul ala bagi doua kituri GX400 de a-le lu petru ventilate bine care scot 400W pe canal. Deci s-ar putea sa iesi mai bine la pret sau tot pe acolo dar putere mai mare.

Apoi, chestia cu amplificatoare DIY, are si un alt farmec, e altceva cand faci un amplif cu propriile tale maini si capusor. Altfel bei o bere si tii la amplif ca la propiul copil. :biggrin:

BAFTA :juggle:

Editat de releu
Link spre comentariu

Releu,

adauga, potentiometrii, traf, condensatoare de filtraj, inscriptionare, cordon, conectori in spate/fata si radioatoare, suruburi si spune-mi si mie la cat ai ajuns.

RR

PS - am uitat ventilator, intrerupator de retea, picioare din cauciuc....

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Am spus 80lei, un pret aproximativ, cu gauri si inscriptionare format 2U. Formatul 1U - 19inch s-ar putea sa iasa mai ieftin. Era o firma prin Iasi care face carcase de astea (firma GRADIENT), au si site daca nu ma insel!

Apoi, daca mai adaugam radiatoarele 120lei, modulele de amplificare, alea GX400 cam vreo 200...220lei daca le faci cu mana ta, doua ventilatoare pe rulmenti 50lei, un transformator de 800VA e mai mult decat suficient, merge si unul de 630VA pe doua kituri (in sprasarcina un toroid tine si 1000...1200VA de genul asta daca e facut cu bun simt). Deci, ajungi, asa in mare la 675 de lei, ca restul comutatoare si ce mai trebuie sunt mizilicuri.

:juggle:

Editat de releu
Link spre comentariu

Nu stiu ce calitate vedeti voi in amplificatoarele de la tehnoelectric.... :juggle:

Din ce am inteles, eu cred ca intrebarea era: daca in Romania poti sa faci un amplificator audio la pretul si calitatea celui oferit de tehnoelectric? Nu, nu cred. Doar daca faci peste 1000 de bucati si le ansamblezi la moldoveni, da. Dar daca te rezumi la o bucata, in niciun caz! :sunglasses_unhappy:

Editat de leo_electro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock