Sari la conținut

Bioptron - intrebari, pareri, concluzii

Postări Recomandate

Am avut ocazia de curand sa particip la o sedinta Zepter unde s-a prezentat aparatul Bioptron, de fapt trei tipuri de aparate Bioptron si anume: Bioptron 2, Bioptron Plus si Compact. Bineinteles ca era de asteptat talentul celei care a facut prezentarea. A prezentat o serie de boli care se pot vindeca utilizand unul din aceste aparate. Mai multe detalii aici:

http://www.bioptron.ro/?m=409

Cateva chestiuni luate de pe net:

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.

Terapia cu Lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi de aceea ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (ceea ce înseamnă că stimulează mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului).

POLARIZAREA

Lumina BIOPTRON este o lumină polarizată: undele ei se propagă (oscilează) în planuri paralele. Lumina emisă de aparatele BIOPTRON atinge un grad de polarizare de 95%.

POLICROMIA

Lumina BIOPTRON este o lumină policromatică. Aceasta înseamnă că nu conţine o singură lungime de undă (ca lumina laser), ci un spectru larg care include lumina vizibilă şi o parte a luminii infraroşii. Lungimea de undă a Luminii BIOPTRON este cuprinsă între 480nm şi 3400nm.

Spectrul electromagnetic BIOPTRON nu conţine radiaţie UV!

INCOERANŢA

Spre deosebire de lumina laser, Lumina BIOPTRON este incoerentă sau "în-afara-fazei". Aceasta înseamnă că undele luminoase nu sunt sincronizate.

LUMINA DE ENERGIE JOASĂ

Lumina BIOPTRON are o densitate de lumină joasă. Această densitate de energie are efecte biostimulatoare şi permite luminii să stimuleze diferite procese biologice din corp într-un mod pozitiv.

Aparatele sunt destul de scumpe, spre exemplu Bioptron Plus costa 1450 Euro si Bioptron 2 vreo 480 Euro. Scumpe si de asta vreau sa stiu cat de eficiente pot fi sau daca nu cumva putem creea prin propriile forte un astfel de aparat (nu stiu cat costa filtrul de lumina!!!). Am vazut ca au la baza, spre ex. Bioptron plus, o lampa cu halogen, vreo trei lentile, un timer si filtrul de lumina (sau culoare cum ii spun ei).

Aveti incredere in astfel de aparate? Ar merge sa facem asa ceva ?

Editat de iuly2010
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/
Distribuie pe alte site-uri

1450 Euro ? Un filtru de culoare e 50...60Euro, un spot cu halogen si cateva lentile tot cam atat iar partea electronica cu timer e un chilipir si toate astea 1450 Euro!!! Plasticul si suportul nu l-am pus! Pai, tot sa faci afaceri! :music_hifi:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/#findComment-33777

Eu chiar am vazut efectele benefice ale lumini polarizate asupra stratului de piele uman. La inceput nu prea credeam, dar rezultatele daca se obtin, se obtin intr-o perioada lunga de timp (facand foarte multe sedinte) si dupa aceea, pielea capata o oarecare dependenta de aparat. Asta inseamna daca renunti la terapia cu lumina polarizata, afectiunea s-ar putea sa reapara (si din ce am citit, in multe cazuri a reaparut, ba mai mult, in tot la fel de multe cazuri rezultatele au fost mediocre).

Parerea mea finala e ca sunt prea scumpe aparatele Bioptron pentru ce poti face cu ele. Si uni chiar profita de naivitatea unora ajunsi la disperare. :music_hifi:

Editat de titi
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/#findComment-33781

Astia de la Zepter au numai lucruri scumpe si unele de-a dreptul de scumpe, cum sunt aparatele Bioptron.

Sa va spun ce mi s-a intamplat. O matusa de a mea era sa o pateasca cu astia de la Zepter. Noroc ca am fost eu cu ea, ca altfel o amageaua astia. Dupa ce au facut prezentarea cu aparatura medicala si Bioptron Plus, s-au tinut scai astia de la Zepter sa le cumpere ceva. Bineinteles, ca sa cumpere un Bioptron, trebuia ori sa-l plateasca in rate la Zepter urmand ca dupa unul sau doi dupa ce facea tratament sa intre in posesia aparatului (primele trei sedinte gratis). Sau, mai era o varianta, sa cumpere aparatul in rate prin Banca Transilvania, ca sa nu mai astepte doi ani. Bineinteles ca i-am spus ca nu are rost sa cumpere, ca aparatul, era un Bioptron de 1000 de euro si ceva, este prea scump. Vorba user-ului politehnica de mai sus, doar sa fii fraier sa dai pe o lampa de halogen, trei lentine, un circuit electronic si un filtru de culoare 1500 euro. Astia de la Zepter mai au un truc, din ce am observat eu, domne, trebuie sa le cumperi aparatul ca era la reducere si maine e 1800 Euro nu mai e 1450 Euro. Ca sa vedeti pana unde duce disperarea acestei firme!

ATENTIE! Feriti-va de Zepter! Nu recomand nimanui. Mai bine cumpar oale de la Real sau Metro, decat de la astia. De Bioptroane nici nu mai vorbesc!! :flag_of_truce:

Editat de elco
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/#findComment-33851

Mersi de raspunsuri.

Am deschis acest subiect aici pentru ca, cel mai tare lucru care m-a deranjat cand am fost la o prezentare de genul asta la rugamintea unei colege de servici, e acela ca, consultantul Zepter (doi la numar), nu a vrut nici in ruptul capului sa-mi spuna cat costa lampa din interiorul aparatului si cam ce durata de viata are. Dupa o sedinta, mai mult de curiozitate cu Bioptron Plus, am vazut si eu ca e o lampa cu halogen obisnuita.

Restul deja nu mai are rost sa mai comentez.

O duminica placuta tuturor.

Editat de iuly2010
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/#findComment-33852

doar sa fii fraier sa dai pe o lampa de halogen, trei lentine, un circuit electronic si un filtru de culoare 1500 euro.

Nu stiu daca si cat este de eficient acest Bioptron, dar abordarea Dvs. este gresita dupa parerea mea, chiar daca este doar o lampa cu halogen si cateva filtre, mai contine in acest pret si cercetarea, in plus, eu m-am ocupat de fotografie color si stiu ce insemana un filtru corect calibrat pentru o anumita lungime de unda si poate chiar acel bec halogen, are un spectru diferit de cele utilizate pentru iluminat.Despre tratarea cu afectiunilor cu lumina, pot sa va spun ca eficienta celui cu laser este reala si chiar daca lampa arata ca un creion, aparatul care se ocupa de fascicul(intervale, frecventa..), este destul de complex dupa cu arata panoul de programare.Prin aceasta metoda am tratat-o pe nepotica mea de sinuzita.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3684-bioptron-intrebari-pareri-concluzii/#findComment-33853

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock