Sari la conținut

izolatie fonica pt subwoofer

alynjmenaru

Postări Recomandate

Am un subwoofer Akai (pasiv) bass reflex fara izolatie fonica.Portul de bass reflex il are in spatele difuzorului (in spatele cutiei)Difuzorul este destul de mare...are in jur de 24-25 cm (daca am masurat bine).Subwooferul se aude bine dar ma gandesc ca s-ar auzii mai bine cu izolatie in interiorul cutie sau ma insel...?Si ce fel de izolatie trebuie sa folosesc si mai ales cata?(adica pe care pereti ai subwooferului sa o aplic?Multumesc.

post-4993-057205500 1300176288_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.pot folosii vata minerala (din aceea de se foloseste in constructii..)?

Nu, deoarece vata minerala=vata de sticla si fiind o incinta deschisa, va antrena in aer fragmente de fire de sticla.Mai puteti utiliza vatelina, dar cu rezultate mai slabe ca izolare fonica.

Link spre comentariu

Nu, deoarece vata minerala=vata de sticla si fiind o incinta deschisa, va antrena in aer fragmente de fire de sticla.Mai puteti utiliza vatelina, dar cu rezultate mai slabe ca izolare fonica.

ok.am inteles.Va multumesc mult si poate imi raspundeti si la topicul "difuzoare conectate prin cablu de retea" cand aveti timp.Multumesc inca odata.

Link spre comentariu

Pana la urma l-am izolat cu niste "izolatie" de la un subwoofer genius...o chestie cum era in paturile vechi...daca stiti...asha avea subwooferul genius in interior...si acum orikum se simte o diferenta.Adica se aude basul mai "gros" si mai placut.Cand o sa fac rost de melana o sa scot ce am bagat acum in el sa vad daca sunt diferente.Multumesc inca odata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock