Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma bate gandul sa imi iau sistemul asta de la Akai...sau o combina Sony cu subwoofer...si nu stiu care s-ar auzii mai tare si clar in acelasi timp.Boxele de la sistemul akai sunt destul de mari..(106 cm inaltime 26 latime si vreo 30 adancime)Amplitunerul cica ar avea 100 watt pe iesirile pt boxele mari si 100 pe subwoofer(subwooferul fiind pasiv).Daca este cineva dintre dumneavoastra care are acest sistem sau l-a ascultat la cineva si poate sa imi zica cum se aude as fii recunoscator.Stiu ca Akai a fost cumparat de chinezi...dar poate se aud totusi bine...la volumul lor...Sanatate

post-4993-010747800 1299315884_thumb.jpg

Editat de alynjmenaru
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3607-akai-vs-sony/
Distribuie pe alte site-uri

Dupa imagine, daca e modelul care il stiu eu, atunci e varianta care scoate pe sateliti aproape 30W 6 Ohm si vreo 100W pe subwoofer si e aproape 2500 lei cu tot cu amplituner. Dar ce model este mai exact?

stima

dan

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3607-akai-vs-sony/#findComment-33153

Vizitator ceeaceesti

Ma bate gandul sa imi iau sistemul asta de la Akai...sau o combina Sony cu subwoofer...si nu stiu care s-ar auzii mai tare si clar in acelasi timp.Boxele de la sistemul akai sunt destul de mari..(106 cm inaltime 26 latime si vreo 30 adancime)Amplitunerul cica ar avea 100 watt pe iesirile pt boxele mari si 100 pe subwoofer(subwooferul fiind pasiv).Daca este cineva dintre dumneavoastra care are acest sistem sau l-a ascultat la cineva si poate sa imi zica cum se aude as fii recunoscator.Stiu ca Akai a fost cumparat de chinezi...dar poate se aud totusi bine...la volumul lor...Sanatate

salut

am vazut si auzit sistemul asta intr-un hipermarket si la banii astia chiar arata si se aude bine, dupa parerea mea e mult mai bun decat z5500.

referitor la china, parerea mea ca daca acum sunt nr2 mondial in 8-10 ani or sa fie primii, asa ca in curand chiar ca o sa cautam produsele lor :nationality_japoldman:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3607-akai-vs-sony/#findComment-33302

salut

am vazut si auzit sistemul asta intr-un hipermarket si la banii astia chiar arata si se aude bine, dupa parerea mea e mult mai bun decat z5500.

referitor la china, parerea mea ca daca acum sunt nr2 mondial in 8-10 ani or sa fie primii, asa ca in curand chiar ca o sa cautam produsele lor :hi:

in final l-am achizitionat acum 3 zile...si pot sa spun cu mana pe inima ca mi-a intrecut orice asteptari...sunet clar,fidelitate ridicata,bass profund si cuprinzator inalte cat trebuie...ce sa mai,un produs ok.Am avut o ezitare la inceput de al cumpara pt ca multii vb pe forumuri ca sunt prea mari si se aud prost...problema e ca le-am pus intr-o camera relativ mica...dar isi fac treaba si asha,plus ca au un design foarte marfa si sunt o piesa foarte draguta.In legatura cu "vestitul" z5500 de la Logitech nici prin gand nu mi-a trecut sa il cumpar din urmatoarele motive:sateliti foarte mici (din plastic) care nu or sa scoata niciodata o gama de frecvente cat un difuzor de diametru mai mare (fie el si MAde pe vapor) pretul exagerat pt ce stie sa faca (adica gasesti sisteme la 5-6 milioane care se aud mult mai clar ca logitechul ala doar ca au subwooferul mai slab) iar pt vreo 10 milioane in plus doar pt bass cred ca e o aberatie.Majoritatea au ars satelitii si chiar subwooferul ceea ce dovedeste ca nu e chiar "perfect" si ar mai fii o gramada de probleme pe care le-au intampinat cei ce le detin...Acum nu vrea sa zic ca AKAIUL meu e cel mai bun sau alte tampenii...dar l-a banii care costa nu cred ca gasesti ceva mai bun.Cine doreste sa cumpere acest sistem il recomand cu caldura.Scuze de off topicul cu logitechul dar era comparatia perfecta...

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3607-akai-vs-sony/#findComment-33344

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock