Sari la conținut

sistem audio

jorje 29

Postări Recomandate

salut....de curand am vandut toate boxele care le aveam prin casa si am zis pentru inceput sa dau comanda de 2 difuzoare blue tech ew1505 si sa fac 2 full-range si sa ma apuk de sonorizari si pe viitor o sa mai urmeze si o pereche de basi...

Am cautat kituri de amplificare pentru a da comanda si am gasit asa:post-8054-032553000 1299277489_thumb.jpg pretul de 44 lei...Intrebarea este urmatoarea:se merita sa iau acest chit si sa il folosesc...?Scoate intradevar 2x250w? Dvs. ce ma sfatuiti in legatura cu amplificarea?

Va multumesc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Nu era nevoie sa ne spuneti unde l-ati gasit de cumparat pentru ca stie toata lumea. Din acest motiv v-am sters link-ul web.

2. Acela NU este un kit electronic amplificator audio pentru sonorizari profesionale. Este destinat uzului casnic si poate debita, la o tensiune de alimentare 2 x 28 Vca, aprox. 2x 50W / 8Ohm. Pentru uz profesional orientati-va catre niste kituri de amplificatoare audio mult mai puternice si realizate cu mai multa raspundere, chiar daca asta inseamna sa dati si mai multi bani. O alta alternativa ar fi sa cumparati un amplificator audio nou.

Numai Bine

Link spre comentariu

salut....va multumesc pentru sfaturi si ma scuzati in legatura cu linku pus...M-am gandit mai bine si as merge pe kitu de amplificare av400...

Este bun de ceva? Cam cati watzzi scoate si cu cat se alimenteaza..?

Va multumesc..

Link spre comentariu

salut....cred k o sa renunta la kitu av400 deoarece nu am traf destul de puternic...este de 450W...Ma gandeam la 2 kituri cu TDA7294 in punte, dar cautand mai mult pe net am dat de niste kituri audio clasa D cu circuit integrat TDA8920BJ..."Modul amplificator clasa D , realizat cu un circuit integrat specializat realizat de firma Philips - TDA8920BJ , conceput special pentru aplicatii audio de mare putere si randament foarte ridicat . functioneaza la tensiuni de alimentare intre +/-12.5Vcc si +/-30Vcc ( max) cu un consum foarte redus in repaus .

Amplificatorul poate fi folosit in configuratie STEREO , dar si in configuratie MONO .

Comutarea functionarii STEREO / MONO se face cu ajutorul unor jumperi J1, J2 prezenti pe modul

Protectie la supratensiune si scurtcircuit la iesire

Configuratie stereo

Po Putere iesire Rs 3ohmi ,THD 0.5% ,Vcc 27 86W

Rs 3ohmi ,THD 10% ,Vcc 27 110W

Rs 4ohmi ,THD 10% ,Vcc 27 86W

Configuratie mono

Po Putere iesire Rs 6ohmi ,THD 0.5% ,Vcc 27 174W

Rs 6ohmi ,THD 10% ,Vcc 27 210W

Amplificatorul este prevazut cu un conector 12 pini - mama /tata

Acum astept o parere de la dvs...daca sunt bune 2 astfel de kituri la un traf de 450 de watzi si daca sunt mai bune decat TDA7294...si daca dau randament la 2 full-range cu difuzoare blue tech ew-1505??

Va multumesc mult pentru sfaturile acordate....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock