Sari la conținut

Ora

miron1947

Postări Recomandate

Problema afisari corecte a orei are doua "cauze":

- prima din ele se refera la simpli vizitatori ai forumului, deci acei care nu s-au logat in forum sau care din diverse motive nu si-au creat inca un cont. In acest sens am sa incerc zilele astea sa sincronizez board-ul forumului dupa ora Romaniei. Stiu ca am mai incercat sa fac lucru asta inainte de ultimul update si a functionat.

- a doua se refera doar la useri acestui forum si la inconcodanta afisari orei dupa ce user-ul s-a logat in forum. Pentru a afisa ora corect dupa logare rog useri sa intre in "My Controls/Board Setings" si sa seteze acolo ora corespunzatoare fusului orar a Romaniei. Probabil multi dintre cei care s-au inscris cand au completat forumularul de inscriere nu s-au mai obosit sa seteze fusul orar, de aici si aceste afisari necorespunzatoare a orei dupa ce s-au logat in forum.

LATER EDIT: Cred ca acum s-a rezolvat (cauza I).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock