Sari la conținut

schema programator pic

tico

Postări Recomandate

sunt nou in programarea memoriilor si vreau sa aprofundez domeniul

pentru inceput am luat ceva carti de initiere in programare dar parca si practica trebuie

am gasit intr-o revista franceza o schema completa de programator pic am sa atasez 2 poze si va rog daca se pota sa va spuneti parerea despre montaj

revista este in franceza dar ma descurc cat de cat

inca o poza

post-5648-098665200 1297104036_thumb.jpg

post-2-043274200 1297192092_thumb.jpg

post-2-006527300 1297192099_thumb.jpg

Editat de donpetru
redimensionare si redenumire imaginii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, chiar daca nu sunt moderator, ar fi bine sa redimensionezi imaginile. De abia am reusit sa le parcurg.

In al doilea rand, montajul din revista franceza, parmise, Electronique Pratique, l-a realizat mai demult un coleg de servici si e un montaj care da rezultate destul de bune. Acum nu ma stiu exact ce PIC-uri era capabil sa programeze dar poate ne spui tu!

Editat de ciro
Link spre comentariu

In primul rand, chiar daca nu sunt moderator, ar fi bine sa redimensionezi imaginile. De abia am reusit sa le parcurg.

In al doilea rand, montajul din revista franceza, parmise, Electronique Pratique, l-a realizat mai demult un coleg de servici si e un montaj care da rezultate destul de bune. Acum nu ma stiu exact ce PIC-uri era capabil sa programeze dar poate ne spui tu!

imaginile o sa le scanez in curand si ai dreptate revista este aceea

eu personal am o colectie impresionanta de reviste si foarte multe montaje facute din placere indiferent de costuri

(castigurile din depanari depasesc costul multor montaje)

dar ca acum vreu sa invat programarea pic&avr pentru mine,i-mi place sa-mi bat capul cu tot ce ma depaseste,doar asa pot dormii noaptea linistit :xmas_biggrin: :xmas_biggrin:

adevarul este ca electronica i-mi aduce liniste si pace(ca un drog)

oricum merci

7

Link spre comentariu

@tico, daca detineti imaginii cu montaje electronice realizate de dvs., va rog sa deschideti unul sau mai multe subiecte la rubrica DIY din forum, cu explicatiile aferente. Daca doriti sa prezentati numai imaginile si un simplu comentariu, atunci puteti folosi rubrica Gallery din meniul principal al acestui site.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock