Sari la conținut

Postări Recomandate

Deoarece de curand mi-a fost semnalata o problema de utilizare a blogului site-ului Tehnium Azi, am considerat necesar sa deschid un topic unde sa descriu cat mai succint etapele deschiderii si publicarii unui blog.

Pentru inceput mentionez ca in blogul TEHNIUM AZI se pot deschide subiecte din diverse specializarii tehnice, diverse constatarii personale despre anumite circuite electrice/electronice, montaje, produse si din alte teme de profil, nu numai din electronica, ci si din mecanica, amenajarii interioare, automatizarii industriale etc. In al doilea rand, un subiect din blog poarta numele de intrare, iar mai multe intrarii se pot aloca unui singur blog personal, blog care se poate creea pe baza indicatiilor de mai jos.

Deci, daca doriti sa deschideti un BLOG personal acest lucru se poate face accesand sectiunea Blogs din meniul principal al site-ului. Aici veti gasi, in partea stanga o lista cu cele mai noi intrari si in partea dreapta meniurile aferente unde puteti naviga si deschide un nou blog. Asa cum v-am spus adineaori si e bine de retinut, un subiect din blog reprezinta o intrare, deci nu un blog sau am putea sa-i spunem si asa, dar e cam impropriu spus. Fiecare utilizator poate creea mai multe bloguri si in fiecare blog creeat poate adauga una sau mai multe intrarii (subiecte).

Pentru ca subiectul blogului sa fie public (sa poata fi citit de utilizatorii acestui site), odata ce l-ati finalizat si ati dat click pe optiunea Save Draft, va trebui sa-l publicati accesand optiunea (din coltul dreapta sus din pagina unde vizualizati intrarea blogulu): Options >> Publish Entry. Daca nu publicati intrarea aceasta nu va fi vizibila pe site. Daca doriti sa-l publicati direct, fara alte click-uri suplimentare, atunci dupa ce ati editat descrierea intrarii sau a subiectului, dati click pe optiunea Publish sau Publish Immediately.

In imaginile de mai jos am ordonat cele mai reprezentative etape (sau pasii) care vor trebui urmati pentru creerea unui blog si publicarea unui subiect in blogul dvs.:

Pasul 1.jpg Pasul 2.jpg Pasul 3.jpg

Pasul 4.jpg Pasul 5.jpg

Daca sunt intrebari vis-a-vis de acest subiect, va rog sa le expuneti ca si alte probleme soft forum legate de sectiunea BLOGS.

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3519-etape-deschidere-blog/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock