Sari la conținut

Cumpar Ram DDR 1

Anamaria

Postări Recomandate

Am un PC vechi si am doar 1GB de RAM DDR 512. Unul cu 166Hz si altul 200HZ. DDR 400Hz nu se potriveste. Doresc DDR 512 la maximum 300 HZ, unul, doua in functie de pret.

Editat de Anamaria
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.daca folosesti windows xp nu cred ca ai avea nevoie de mai mult(daca zici ca ai 1 giga).

2.nu cred ca se merita investitia avand in vedere ca deja ddr3 sunt tot mai populari.

3.pretul poate fi destul de mare si iar nu se merita.

4.daca sistemul e echilibrat si nu sunt probleme cu virusi si alte "minuni" care incetinesc calculatorul as zice ca nu ai mai avea nevoie de mai multi rami

Mai da niste detalii despre sistem sa vedem ce se poate face.

Link spre comentariu

Mai da niste detalii despre sistem sa vedem ce se poate face.

CPU = Intel Celeron 335, 2,8GHz, socket 478

Mainboard = Gigabyte Model 81G1000-G,

Memory = DDR 1024 MB

Slot 1 = DDR 512 MB, PC3200(200 MHz)

Slot 2 = DDR 512 MB, PC3200(200 MHz) marca AENEON

Hard 1 = ST3120026A de 120 Gb cu doua partitii

Hard 2 = WDC WD800JB-00JJC0 de 80 Gb cu trei partitii

Windows XP Professional 2002 Service Pack 3,

ultima actualizare 13.01.2011.

Link spre comentariu

Parerea mea,sistemul ar trebi sa mearga bine cu windows xp.Procesorul poate nu-i cel mai grozav si numarul de partitii ar putea fi mai mic(as folosi un hard doar ptr windows si unul cu maxim 2 partitii pentru stocare).Daca mai folosesti si un program de curatare gen Ccleaner ar trebui sa poti folosi acceptabil calculatorul cu configuatia actuala,exceptand filme hd 720p,1080p...sau alte aplicatii "mari consumatoare".

Link spre comentariu

Parerea mea,sistemul ar trebi sa mearga bine cu windows xp.Procesorul poate nu-i cel mai grozav si numarul de partitii ar putea fi mai mic(as folosi un hard doar ptr windows si unul cu maxim 2 partitii pentru stocare).Daca mai folosesti si un program de curatare gen Ccleaner ar trebui sa poti folosi acceptabil calculatorul cu configuatia actuala,exceptand filme hd 720p,1080p...sau alte aplicatii "mari consumatoare".

Procesorul asta este, nu am ce face.

Am programul Paragon 10 free, cu el pot sa unesc partitiile din al doilea hard fara se pierd date?

Mai am si un tuner TV si el destul de vechi si inca o placa cu care se descarca imagini, filme dupa video camere.

Dar daca nu folosesc placile (decat f. rar) ele nu consuma.

Link spre comentariu

Nu cunosc programul,insa cel mai simplu si mai sigur mod de a sterge,crea partitii este cel din setup'ul windows'ului,insa aici se pierd informatiile de pe hard disk.Daca ai posibilitatea sa muti datele pe altceva(un hard,dvd-uri...),stergi partitiile care te intereseaza,creezi o noua partitie mare(sau 2)si formatezi.Poate este necesara doar o reinstalare de windows in cazul in care acesta este mai vechi si merge mai greu.Incearca sa aranjezi si datele pe hard disk astfel incat sa nu ai 10 poze in 5 foldere de exemplu(cate 2 poze intr-un folder),sau muzica la fel...

Link spre comentariu

numarul partitiilor nu afecteaza cu nimic performantele PC-ului. partitiile sunt doar un mod de organizare la nivel logic al datelor, fara implicatii semnificative la nivel fizic. Chiar daca ai 100 de partitii logice pe un HDD tot un controller de disk ai la HDD-ul ala.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock