Sari la conținut

Sfat achizitie TV LED (1000?)

Billy Brasov

Postări Recomandate

Salutari, vreau sa va rog sa imi dati niste sfaturi in legatura cu ce TV LED de 46" sa imi cumpar.. Dispun de 1.000 ? pt el.

Am cautat putin pe net si am gasit aceste 3 televizoare ce mi'au atras atentia:

1. Samsung Televisor LED UE46C6000

2. Sony Televisor LED KDL-46EX710

3. Sharp Televisor LED LC-46LE810E

Din ce am gasit pe internet am inteles ca este foarte important ca un TV LED sa fie echipat si cu local dimming.. acum nu imi dau seama daca vre' unu dintre acestea 3 ce le'am gasit este echipat si cu asa ceva..

Intrebarea mea este: Ce imi recomandati sa aleg dintre cele 3 optiuni de mai sus? (Sau in caz ca stiti ceva mai bun pe la aceasi bani va rog sa ma ajutati cu o recomandare)

P.S. O sa il folosesc mai mult pt jocuri cu XBOX 360 Kinect si cu PS3.

Multumesc anticipat!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am intrebat astazi si un vanzator la un magazin de electronice ce parere are si mi'a recomandat tot Samsung'ul.

Zicea ca din experienta ce o are este marca Samsung este marca care le da cele mai putine probleme dupa vanzare. Mai zicea ca SONY nu isi fabrica ei singuri ecranele ci le cumpara de la SAMSUNG, acum nu stiu daca este adevarat dar vazand ca si parerile voastre cred ca pana la urma voi cumpara Samsung'ul.

Adevarul este ca la banii astia nu prea am de unde si ce alege..

Cred ca pana la urma voi cumpara Samsung'ul pe la inceputul saptamanii viitoare, intre timp mai astept ceva sfaturi daca mai aveti.. Va multumesc!

Link spre comentariu

Billy

pana acum cel mai bun "consultant" e vanzatorul, care a fost singurul care a venit cu argumente, chiar daca sunt comerciale si nu tehnice.

pacat ca nimeni nu a venit cu argumente tehnice, de ce e mai bun unul decat altul.

RR

Link spre comentariu

Astazi am fost putin si prin magazinele de electronice ca sa ma documentez putin mai mult cu de ce unu si nu celalalat si pana la urma m'au convins vanzatorii sa optez pentru un televizor 3D.

Este vorba de un Samsung UE46C7000 WWXXC LED 3D si il pot cumpara poimaine intr'o oferta ce dureaza doar doua zile la numa 1.140 euro.

Acum nu stiu ce sa cred deoarece am vazut ca acolo in magazinu unde il au acum costa 1.500 de euro si chipurile luni ar intra in oferta asta speciala de 2 zile..

Chestia este ca m'am uitat putin si pe internet pe magazinele on-line dupa el si am vazut ca unii il au la vanzare la preturi de putin peste 1.200?, fapt ce ma confundat si acum nu stiu ce sa cred..

Voi ce credeti? Merita acest televizor 1.140 euro? As putea cumpara ceva mai bun cu banii astia? Multumesc!!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Am cumparat pana la urma Samsung'ul UE46C7000 WWXXC LED 3D L-am cumparat acum vre'o cateva zile si deocamdata pot spune ca sunt super multumit de el.

Multumesc tuturor pt. sfaturi!!

Salut am si eu o rugaminte foarte mare spune-mi de unde la-i cumparat ca vreau si eu sa achizitionez unul identic !

Link spre comentariu

• 3 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock