Sari la conținut

Schema amplificator Tehnoton sm 2202


alexghn

Postări Recomandate

  • 1 year later...
  • 3 years later...

salutare ma poate ajuta cineva cu un tehnoton A01 la-m achizitionat recent de la un amic de al meu care tatal sau la avut in garaj de vreo 15 ani la-m luat la-m curatat si tot nu vrea sa lucreze pe un canal nu se aude absolut nimic iar pe ce-l de al doile se aude un sunet de brum in fundal precizez ca releul de la difuzore nu cupleaza actionarea lui o fac manual 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand era mult mai corect sa deschideti un topic nou. O sa fac eu lucrul asta cu postarea dvs. si care vor mai urma in acest topic, dar asta in urmatoarele 24 de ore.

 

Avand in vedere ca sunteti la prima postare in acest forum, bine ati venit si nu ar fi rau, inainte sa vina recomandarile vis-a-vis de problema adusa in discutie, sa precizati ce experienta aveti in depanarea de amplificatoare audio ? Adica, stiti sa folositi un aparat de masura (gen multimetru digital), respectiv sa identificati componentele electronice ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock