Sari la conținut

Reducerea tensiunii elctrice

spidi

Postări Recomandate

Va salut pe toti membrii ! sunt nou aici pe forum si doresc un mare ajutor ca nu ma pricep. Deci,am o aeroterma [sirocou]pe masina la 12 v si s-a ars bujia incandescenta si nu gasesc sa cumpar alta.

Bujia originala este de 8v,la firul de alimentare iese aprox, 10v,am gasit una la 6,5v-7v /0,1 ohm, si cred ca trebuie sa m-ai reduc din tens.caci altfel mi se arde. CE SI CUM SA FAC SA REDUC TENSIUNEA DE ALIMENTARE a bujiei ? Va rog un rsp rapid.Va multumesc.

Editat de spidi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

5 diode de 70A in serie cu ea, daca chiar consuma 60A, mai trebuie sa accepte si bateria acest curent, Cat timp functioneaza?

aeroterma functioneaza de cate ore am nevoie-incalzire in stationare-pt TIR

Link spre comentariu

aeroterma functioneaza de cate ore am nevoie-incalzire

Pai aceasta bujie nu functioneaza doar pentru aprinderea combustibilului?Eu la functionarea ei ma refeream.Cred ca cel mai simplu(si cel mai ieftin, o dida de 70A cista cca 90 lei) este s-o folositi asa cum este si va luati una doua de schimb, pentru eventualitatea ca se arde, cu toate ca daca timpul de aprindere este scurt, nu cred sa fie cazul.

numai electrica?

Daca era electrica, ce rost avea bujia?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

aeroterma functioneaza de cate ore am nevoie-incalzire in stationare-pt TIR

Un electrician mi-a spus ca trebuie montata o rezistenta de 2v/1ohm pe firul de alimentare inainte de bujie pt a se reduce tensiunea cu 2v,macar..

Un electrician mi-a spus ca trebuie montata o rezistenta de 2v/1ohm pe firul de alimentare inainte de bujie pt a se reduce tensiunea cu 2v,macar..

Da aprineadere combustibl.si dupa aceea se decupleaza dupa ce ce aprinde.

Link spre comentariu

Pai aceasta bujie nu functioneaza doar pentru aprinderea combustibilului?Eu la functionarea ei ma refeream.Cred ca cel mai simplu(si cel mai ieftin, o dida de 70A cista cca 90 lei) este s-o folositi asa cum este si va luati una doua de schimb, pentru eventualitatea ca se arde, cu toate ca daca timpul de aprindere este scurt, nu cred sa fie cazul.

Daca era electrica, ce rost avea bujia?

AM NEVOIE DE O DISCUTIE MAI LARGA LAS TEL.AICI,IMI FACE-TI UN APEL SI VA SUN ?

0766617778

Link spre comentariu

Poate 2W, dar la 60A, pe 1 ohm aveti o cadere de de 60V. Acei 2W nu sunt suficienti la 60A.

As vrea vin cu mai multe info.Deci:pe caracasa aerotermei scrie: 35w ,tens.de alim la bujie este acum de 10v.

Ce rezistenta[ce valoare a rezistentei] trebuie sa inseriez cu bujia de 6,5v ca sa scada tensinea aceasta de la 10v la 7v macar,altfel se arde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock