Sari la conținut

starter instalatie turturi pom craciun

luciosul

Postări Recomandate

Am cumaparat o instalatie de 3 lei cu becuri albe si in varful firelor care atarna am schimbat becul cu unul rosu. Faza e ca acum jumatate de instalatie sta tot timpul aprinsa, iar cealalta jumatate se aprinde si se stinge. Intrebare - unde e starterul ala sa scap de el? Sa stea instalatia aprinsa tot timpul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vedeti daca nu cumva este un bec cu contact termic pe linia care clipeste, sau daca firul de alimentare are o cutie pe el, atunci acolo poate fi dispozitivul de clipire.

imi pare rau dar defineste contact termic. :D

Link spre comentariu

Exista becuri pentru acest gen de instalatii, care au in ele un contact cu bimetal, acesta se incalzaeste la trecerea curentului si se curbeaza, desfacand contactul, cand se raceste, ciclul se reia.Acest gen de contact era prezent la primele Dacii la semnalizator si mai sunt in starterele pentru tuburile fluorescente cu montaj clasic si altele.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Exista becuri pentru acest gen de instalatii, care au in ele un contact cu bimetal, acesta se incalzaeste la trecerea curentului si se curbeaza, desfacand contactul, cand se raceste, ciclul se reia.Acest gen de contact era prezent la primele Dacii la semnalizator si mai sunt in starterele pentru tuburile fluorescente cu montaj clasic si altele.

Am descoperit vinovatul. Becul cu contact termic e un bec normal, numai ca in loc de un filament si 2 fire care conduc curentul are o lamela in plus de care e legat filamentul. Acea lamela se curbeaza la caldura si intrerupe curentul. Cand se raceste, se indreapta si se reface contactul.

Am descoperit vinovatul. Becul cu contact termic e un bec normal, numai ca in loc de un filament si 2 fire care conduc curentul are o lamela in plus de care e legat filamentul. Acea lamela se curbeaza la caldura si intrerupe curentul. Cand se raceste, se indreapta si se reface contactul.

Multumesc mult. Ati facut 2 copii fericiti si un tata cu o problema mai putin de rezolvat.

:)

post-11879-004280700 1293121281_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock