Sari la conținut

Vand colectia Tehnium

znecula

Postări Recomandate

Din pacate nu am pus deoparte o asemenea suma, dar pot sa donez 50 RON pentru aceeasi destinatie.

Da-mi te rog un cont bancar unde sa virez. (sau doresti prin mandat postal ?)

P.S.

Ca o curiozitate, ce continea acel "continut inutil" ?

P.P.S.

Am putea face cheta si sa cumparam colectia Tehnium respectiva, care sa intre in patrimoniul comunitatii Tenium AZi drept "Carte de onoare".

Numai bine si... Sărbători Fericite !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate nu am pus deoparte o asemenea suma, dar pot sa donez 50 RON pentru aceeasi destinatie.

Da-mi te rog un cont bancar unde sa virez. (sau doresti prin mandat postal ?)

Nu eu primesc donatiile.

Cine poate oferi ceva, sa-mi trimita PM si eu dau link-ul unde veti vedea despre ce este vorba.

PS. `donpetru`, scuze ca am incalcat regulile forumului. Am indraznit deoarece era vorba de o actiune caritabila.

Cred ca ar fi trebuit sa intreb intai.

Scuze! Nu se va mai intampla.

Stima. :hi2:

Link spre comentariu

Va salut, haideti sa va spun si parerea mea:

Nu stiu despre ce link web e vorba, dar cred ca cel mai corect era sa posteze persoana respectiva care are nevoie de ajutor aici, nu sa faca altcineva trimitere la un alt topic de pe alt forum. Daca acolo vrei sa donezi colectia Tehnium e treaba ta znecula, dar pana la urma care e legatura ta cu persoana de acolo de incerci sa o ajuti?

Si cine crezi ca o sa-ti cumpere colectia cu 200lei cand se gaseste gratis pe net iar cele mai multe informatii prezentate in colectie, incetul cu incetul, o data cu trecerea timpului, vor avea valoare zero.

Parerea mea e ca acest topic nu isi are rostul in forma in care e acum (adica cu scopul descris mai sus). Adica, donezi o colectie ca sa faci bani si sa ajuti pe cineva. Mai bine donai bani separat si dadeai gratis colectia cuiva care se foloseste de ea.

stima

dan

Link spre comentariu

am citit si eu topicul asta si se pare ca e vorba de persoana care se discuta pe forumul asta:

http://www.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=39309&st=0&sk=t&sd=a&sid=1566e72def552afd2b5716b6321b8a14&start=20

Cazul e din 2007 si e in mare parte rezolvat (se pare ca a fost rost de suma pentru proteza, adica ce era mai scump), nu stiu de ce mai vrea znecula sa doneze. Sau poate vrei sa-ti vinzi neaparat colectia TH!!!. Corect era sa rogi utilizatorul din forumul ala sa posteze aici si apoi sa-ti pui la bataie colectia!

Craciun Fericit si sarbatori fericite, multumesc de mesajul prin e-mail Teh Azi.

Link spre comentariu

Eu zic ca nu judecati corect.

@dan_e, valoarea sentimentala, de colectie personala, nu o iei in calcul ?

(sunt colectionari care nu se multumesc sa aiba revista doar scanata)

Apoi, folosesti doua idei care nu sunt echivalente intre ele:

donezi o colectie ca sa faci bani si sa ajuti pe cineva. ≠ donai bani separat si dadeai gratis colectia cuiva.

(omu' vorbeste de pere si tu-i vorbesti de mere)

@titi, chiar crezi ca userul znecula se foloseste de un gest umanitar ptr. a-si vinde colectia ?

Eu nu cred !

Editat de SIG
Link spre comentariu

Am citit ce a patit baiatul ala, doamne fereste, nu-i doresc nimanui asa ceva.

Era totusi important sa fi precizat znecula cum vor merge banii la baiatul ala: vor trece pe la znecula sau vor ajunge direct? Nu cred ca direct, pentru ca nu a spus niciun cont de banca unde sa fie virati banii, asa cum se spune pe forumul ala (mentionat de titi). As fi luat eu colectia Tehnium dar, credeti-ma, incerc sa scap de cat mai multa maculatura din casa, ca nu mai stiu ce am acum unde sa depozitez. :hi2:

sarbatori fericite tuturor!

Editat de leo_electro
Link spre comentariu

Banii nu trec pe la mine.

Am specificat acolo ca suport cheltuielile de expeditie.

Pe celalalt forum se spune exact ce si cum.

Nu vreau neaparat sa vand colectia cuiva neinteresat.

Poate sunt pasionati care o vor.

As putea sa-i dau foc. Dar nu ar fi pacat?

Stima tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock