Sari la conținut

Schimbare LEDuri

traian_stc

Postări Recomandate

Salutare, am un fan controller cu niste leduri foarte puternice si as vrea sa le schimb cu altele care abia sa se vada, binenteles ca nu stiu nimic despre leduri si m-am gandit sa apelez la voi..asa ca ce ar trebui sa stiu despre un led inaine sa-l schimb?

Am pus si un filmulet de pe net ca sa vedeti ce tare sa vad.

http://www.youtube.com/watch?v=o_ey2Jn4RMM

controller_inuse.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de cat sa te complici sa le schimbi mai bine lipesti niste banda alba (mata) care sa actioneze ca un dispersor. (o tai frumos cu o preducea sau ceva asemanator ca sa fie circulara si de diametrul led-ului)

RR

Link spre comentariu

niste leduri foarte puternice si as vrea sa le schimb cu altele

Pentru a le schimba, trebuie oricum desfacut montajul, iar in aceasta situatie, mai simplu este sa reduceti curentul prin ele, metoda adoptata este in functie de solutia pentru alimentarea lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock