Sari la conținut

Imprimare poza pe DVD-uri.

SIG

Postări Recomandate

Am vazut la cineva aplicata o poza pe fata DVD-ului.

Stiam ca se poate asa ceva,dar credeam ca doar in regim semiprofesional,cu scule relativ scumpe sau speciale.

Cica sunt DVDROM-uri care stiu asa ceva.

Stie cineva detalii?A lucrat cineva practic cu asa ceva?

Sunt mult mai scumpe aceste DVDROM-uri respectiv DVD-urile care suporta asa ceva?

Mersi.

Ceva sugestiv am gasit pe aici.

http://www.lightscribe.com/gettingstarted/index.aspx?id=87

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DVD LightScribe este o solutie foarte buna pentru realizarea "pozelor pe DVD". Dar din pacate, imaginile se pot realiza doar monocrom cu background diferit, in functie de "culoarea" DVD-ului. O alta solutie ar fi sa apelati la o imprimanta color destinata special acestui scop (pretul acesteia din cate imi aduc aminte era in jur de 100Euro - asta daca nu va multumeste solutia monocrom oferita de tehnologia LightScribe).

Link spre comentariu

O alta solutie ar fi sa apelati la o imprimanta color destinata special acestui scop (pretul acesteia din cate imi aduc aminte era in jur de 100Euro - asta daca nu va multumeste solutia monocrom oferita de tehnologia LightScribe).

..sau una mai ieftina,este cea cu etichete autocolante,care pot fi tiparite la oricare imprimanta(solutia asta o folosesc eu).

f031b_2_cd_etichete.jpg

vedeti aici.

Link spre comentariu

Am un DVD-RW de la cei ce au inventat aceasta tehnologie, un Philips SPD600 ce stie LightScribe, dar nu-l folosesc deoarece imaginea rezultata este alb negru si dureaza intre 20 de minute si peste o ora, depinzand de complexitatea fotogragiei. Asa ca....scriu dvd-ul in 5 minute si stau o ora sa deseneze imaginea.

sau una mai ieftina,este cea cu etichete autocolante,care pot fi tiparite la oricare imprimanta(solutia asta o folosesc eu).

Este periculos sa folosesti autocolante pe dvd-urile ce le introduci intr-o unitate rapida. Solutia merge la unitati lenese gen Samsung sau LG, dar intr-o unitate unde ajunge discul si la 11000 de ture, orice dezechilibru poate cauza catastrofe ca spargerea discului in unitate.

Link spre comentariu

Este periculos sa folosesti autocolante pe dvd-urile ce le introduci intr-o unitate rapida. Solutia merge la unitati lenese gen Samsung sau LG, dar intr-o unitate unde ajunge discul si la 11000 de ture, orice dezechilibru poate cauza catastrofe ca spargerea discului in unitate.

Cat de mare poate fii diferenta de grosime a etichetei,pe diametru?Credeti ca un blanc DVD este mai echilibrat?

Link spre comentariu

Sistemul de reglare automata a turatiei DVD-ului din player cat si modul de prindere a DVD-ului de suport nu conduce la nici un dezechilibru a acestuia in timpul rotiri. Tehnologia de realizare a DVD-urilor permite lipirea pe suprafata neinscriptibila a acestora a unor autocolante cu grosimi comparabile cu grosimea unei hartii obsinuite A4.

Dvs. va referiti la un alt fenomen, acela de oscilatie a DVD-ului in timpul rotiri (e vorba de sutimi de mm) datorita uzari premature a sistemului de prindere si a functionari necorespunzatoare a sistemului (asta se intampla de regula la mecanismele ieftine care au fost executate mecanic pe clase de precizie mici - nu degeaba sunt unele DVD Playere mai scumpe decat altele). Aparitia acestui fenomen nu are nici o legatura cu faptul ca sunt sau nu lipite autocolantele respective (bineinteles de grosimi acceptabile).

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Ma ajuta si pe mine cineva?Am Nero expres si il activez pana la ADD dupa care aspare casuta cu File program,dau clik pe KID:D si apare Downland n dupa aia nimic.aAm chemat tipul ca nu pot copia filmul si el mi la copiat,dara uitat da-mi arate fiecare pas .La File/folder daca dau Select nu se intampla nimic,nu apare lista cu filmele de tras pe disc.Ce operatie am uitat? :109:

Link spre comentariu

Ar trebui totusi sa precizati:

- versiunea Nero utilizata ?

- in ce format era filmul care doreati sa-l copiati ?

- filmul era in format DVD "original" protejat la copiere ?

Ce nu s-a inteles concret:

- "il activez pana la ADD";

- "dau clik pe KID:D si apare Downland";

- "am chemat tipul ca nu pot copia filmul" (cine? Baiatul de la service ?)

- "daca dau Select nu se intampla nimic";

- "nu apare lista cu filmele de tras pe disc".

P.S. "Cred ca am sa scot emoticonul asta"... :109:

Va rog, nu ma intrebati de ce ?

Link spre comentariu

Toate -s bune pana ajung la Select File and folders.aici ori ce selectez asa ramane nu se deschide.am incercat cu KiT:D in bara de adrese,jos aoare Dowland,pe care caut sa-l deschid dar nu merge,nu se deschide nimic.este Nero 6 Start-smart

. Filmele de pe Hard nu la pot copya pe DVD. :a9:

Link spre comentariu

Chiar recent a fost reinstalat tot PC,si schmbat si antiviruisul cu unul performant,Tipul care la instalat a fost ieri si mia aratat ca merge dar eu nu pot sa copiez pe disc. Am Windous XP.

Sig as face dar adevarul ca nu stiu,sa ma folosesc de PC lafel ca unul care cu asta s-a nascut.Eu nu am facut engleza si sa invat acum e cam greu.dar promit da fac sa-l vedeti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock