Sari la conținut

PT DONPETRU

nibelung

Postări Recomandate

Ati folosit pe forum undeva in trecut un gif care va aparea in dreptul userului.Giful continea un joc de leduri(verzi si rosii) care se luminau catre dreapta si viceversa.

V-as ruga daca il mai aveti pe undeva sa mi-l trimiteti si mie.

Multa stima! :hi:

Editat de nibelung
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acel gif era un rang de utilizator. Imaginea facea parte dintr-un pachet de ranguri pentru forumuri luat de pe internet. Din pacate, site-ul de unde am luat acele ranguri nu mi-l amintesc, dar era un site care avea structurate pachetele de ranguri (forum ranks) pe litere. Adica dadeai click pe o litera si iti apareau diferite denumire de pachete de ranguri. Totusi, de cand am luat acele imagini si pana in prezent au trecut aprox. 3 ani, ceea ce e foarte probabil ca denumirea site-ul sa se fi schimbat sau chiar sa nu mai existe. Pe calculatorul personal nu le-am gasit, o sa le mai caut, cine stie, si daca le voi gasi o sa posteze acel pachet de ranguri, unde se gaseste si imaginea la care faceti referire.

Intre timp, nu ar fi rau sa navigati pe diferite site-uri oferite de Google ca rezultat in baza diferitor combinatii de cuvinte: forum rank, forum ranks, phpbb ranks etc.

Numai Bine

Link spre comentariu

Din cate imi aduc aminte, nu cred ca era acel site, dar mai cautati!

Editare ulterioara:

Le-am gasit!

post-2-029193800 1291405185_thumb.gif post-2-042217300 1291405191_thumb.gif

Va multumesc !

Sunteti un om minunat!

Sunteti cel mai tare! : :hi: :hi:

Editat de nibelung
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock