Sari la conținut

Pestilor le este sete?

jucausul

Postări Recomandate

Desi pare glumeata, intrebarea ma preocupa si rog la un raspuns calificat. Deci, pestilor le este sete? Si carnea de peste contine destula apa, cum iau apa? Isi introduc apa in corp direct prin piele, ca plantele prin radacina? Sau cu hrana?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pestii de apa sarata beau apa, iar cei de apa dulce nu.

Multumesc Anamaria, dar raspunsul nu ma satisface si iata de ce:

-Faptul ca unii pesti beau apa si altii nu beau nu ma lamureste daca le este sete sau nu;

-Sunt si pesti de ambele ape, de exemplu somonii sau scrumbiile traiesc in ape sarate dar migreaza in ape dulci pentru reproducere; acestia beau numai conjunctural?

-Pestii care nu beau apa, de unde iau apa care se gseste in mare procent in carnea lor?

Poate cineva are un raspuns mai convingator, efectiv problema ma intereseaza.

Numai de bine!

Link spre comentariu

Nici pe mine. Dar a fost primul pe care l-am intalnit pe net. Cautand mai mult m-am lamurit. Las pe altii sa va respunda.

Am convingerea ca d-voastra stiti realitatea.

Nu stiu realitatea, dar cand o voi afla o voi face public.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock