Sari la conținut

schema

ovirgil

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unei alarme ( fara nume ) ,bineinteles defecta . Din ea a ramas numai etajul final care e bun , si arata ca in schema .Etajul final era atacat de un microcontroler . Avand etajul final bun , si dupa difuzor, destul de puternic , as dori sa fac un claxon ptr masina . As dori o schema care sa reproduca claxonul , si nimic altceva . Ar fi bine cu doua sunete in acelasi timp . S-ar auzi mai frumos . Si as mai dori daca se poate sa-mi spuneti cum se poate cupla acest etaj final cu un preamplificator . Atasez schema pe care am scoso de pe cablaj . Sper ca tranzistoarele sant , mosfet , iar daca am gresit la copiere , scuze , dar eu zic ca nu . Multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O solutie posibila ar fi sa cautati pe internet o sonerie de claxon - de fapt un material sonor inregistrat - pe care sa-l incarcati intr-o aplicatie cu microcontroler si DAC. Cu acest montaj atacati etajul de mai sus, dar nu inainte "sa-l mai finisati putin".

Numai Bine

Link spre comentariu

As dori o schema care sa reproduca claxonul , si nimic altceva .

Nu stiu daca UTC1618 reproduce claxonul, dar inteleg ca are mai multe tonuri selectabile, altfel trebuie sa-l comandati cu un defazor.

cum se poate cupla acest etaj final cu un preamplificator .

Pentru a prelua din el semnal, sau pentru a introduce?

1618.pdf

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock