Sari la conținut

Ajutor sursa receptor satelit echolite

adrianjwf

Postări Recomandate

Daca este cineva care detine un receptor Echolite 790 si este dispus sa il desfaca, sa imi zica si mie valorile la urmatoarele rezistente ar fi foarte frumos.

R109,R110,R107,R108,R106,D105

O SA POSTEZ SI O POZA CU SURSA PENTRU CA AM VAZUT CA SUNT MAI MULTE MODELE DE SURSE LA ACELASI TIP DE RECEPTOR.

post-232-1193471088_thumb.jpg

post-232-1194686554_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R109,R110,R107,R108,R106,D105

S-au prajit rezistentele astea si dioda de nu ai mai putut sa le masori? Nu prea cred (privind imaginea cu sursa), sau poate este alta sursa!

Link spre comentariu

Nu este impuscat condensatoru. Are niste pete de vopsea(asa a fost el)

S-au prajit rezistentele astea si dioda de nu ai mai putut sa le masori? Nu prea cred (privind imaginea cu sursa), sau poate este alta sursa!

Da sau prajit si le-am masurat dar ce incredere poti avea cand masori o rezistenta prajita. Am schimba aceste rezistente din cauza asta nu se vad prajite. Am pus valori dupa indicatia aparatului de masura

Link spre comentariu

Are niste pete de vopsea(asa a fost el)

Eu n-am putut sa-mi dau seama de asta.

Am pus valori dupa indicatia aparatului de masura

Pai n-ati rezolvat nimic asa,puteati,foarte bine sa le lasati pe cele vechi.Va trebuie schema,sau sa incercati sa vedeti (daca se poate)care este valoarea marcata..

Link spre comentariu

Din imaginea postata mai sus nu se poate discerne tipul circuitului integrat folosit ca driver pentru comanda tranzistorului de pe radiator. Imi puteti spune care este denumirea circuitului integrat (a driver-ului) ? Dar optocuplorul folosit ?

Poate gasim o sursa asemanatoare facut pe baza acestui driver. Restul componentelor fiind usor de gasit si corelat cu sursa receptorului. Asta pana nu gasim postata in manualul de service si schema sursei de alimentare a receptorului.

Link spre comentariu

Eu cred ca sursa de la receptorul ala este o chinazarie curata, atat tot. Degeaba va chinuiti sa o cautati. Slabe sanse sa o gasiti. Cred ca producatorul receptorului a "importat" schema, mai exact sursa, de la un chinez care a construit-o cum a construit-o si a vandut-o ca atare. Cred ca nici chinezul nu mai are schema, cine stie? :b1:

Link spre comentariu

Clar ca este ceva chinezarie la fel ca majoritatea produselor de pe piata. Dar eu ce sa fac acuma sa cumpar alt receptor?

Dar,nu aveti o unitate de depanare,care va asigurat garantia?Puteti merge la ei si postgarantie.Toti cumparam produse chinezesti,datorita preturilor si nu toate produsele lor sunt proaste.

Link spre comentariu

Dar ,in Cluj,nu gasiti?Este un oras mare si nu este asa departe de Turda.

daca il duc la reparat ei il fac cum era inainte si nu va functiona mai mult de o saptamana.

Dar daca inlocuiti Dvs. rezistentele,nu este acelasi lucru?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock