Sari la conținut

Hartie cretata pentru facut circuite imprimate

dan_e

Postări Recomandate

Va salut,

A folosit cineva hartie cretata la facut circuite imprimate? As vrea sa stiu daca se merita sa cumpar si de unde pot sa cumpar hartie de asta la cel mai mic pret posibil? Hartia o pot folosi la o imprimanta laser sau ink-jet?

stima

dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A folosit cineva hartie cretata la facut circuite imprimate?

Eu am folosit si mi-a mazgalit cu toner tot traseul de iesire din imprimanta(HP1018).

Hartia o pot folosi la o imprimanta laser sau ink-jet?

Pentru metoda cu transfer de toner, trebuie imprimanta laser.

Link spre comentariu

numai dl.miron? as fi vrut sa citesc si alte pareri! :cheers2:

Am citit undeva ca cea mai buna hartie cretata pentru facut cablaje este cea de 120 gr/mp. Domnu miron, de care ati folosit?

stima

dan

Link spre comentariu

daca sunteti din Cluj sau imprejurimi puteti incerca cu folii de transfer de tipul CPM. Mai multe detalii gasiti aici.Eu imi fac cablajele cu aceste folii in Brasov (contra cost caci nu am presa termica) si ies super. Nu am incercat insa cu fierul de calcat.....s-ar putea sa mearga.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock