Sari la conținut

Transfer continut sectiune Documentatie si Scheme


donpetru

SONDAJ  

3 membri au votat

  1. 1. Sunteti de acord sa transferam continutul sectiunii Documentatii si scheme in alte sectiuni din forum?

    • DA
      3
    • NU
      0


Postări Recomandate

Ma gandesc de ceva timp sa transfer continutul sectiunii Documentatie si scheme la celelalte sectiuni din forum pentru a fi mult mai usor de gasit o schema. Spre exemplu, daca accesam sectiunea din forum Microcontrolere, ar fi bine sa gasim in aceasta sectiune totul despre microcontrolere, inclusiv anumite topice importante cu scheme. Sau, daca dorim o schema despre surse de alimentare, atunci vom accesa sectiunea unde se discuta despre surse de alimentare. Asadar, as vrea sa fac acest lucru pentru a usura navigarea pe forum in special a utilizatorilor noi inregistrati, care nu de multe ori, nu prea stiu cu exactitate in ce sectiune din forum sa posteze.

Momentan, sectiunea Consultanta o voi lasa in forma in care este acum.

 

Deci, as vrea sa citesc opiniile voastre cu privire la viitoarea sau posibila modificare. In functie de rezultatele sondajului de mai sus si opiniile voastre exprimate in acest topic, voi stabili daca am sa pun sau nu in aplicare "transferul de continut al sectiunii Documentatie si Scheme". Sondajul va ramane deschis pana la finele anului curent.

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...as vrea sa citesc opiniile voastre cu privire la viitoarea sau posibila modificare...

Nu cred ca ideea este cea mai eficienta. Din punctul meu de vedere, existenta unei sectiuni unice predestinate schemelor este absolut necesara. Este evident ca cel ce deschide un topic aici, cauta o schema si nu altceva - indiferent de natura sau destinatia ei. Pe de alta parte, in orice topic si la orice sectiune sunt permise schemele si deci se pot posta acolo la cererea celui interesat. Includerea unei sectiuni pentru scheme la fiecare sub-forum, ar avea consecinta de a face forumul mai stufos si cautarea mai greoaie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am votat DA daca nu se fac subforumuri cu scheme in forumurile alea.

 

Spre exemplu, unde se poate posta un subiect de dimensionare transformatoare monofazate? La Intrebarile Incepatorilor, la Surse de Alimentare sau Consultanta?

 

Eu as fi facut un forum, sau o sectiune precum ii spuneti, numai de transformatoare, de la 0.1 ... 1000MVA. Acolo sa fi gasit si scheme, de toate. Cred ca era mai simplu asa! :phone_fix2:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NU este vorba sa transfer continutul acelei sectiuni in subforumuri noi creeate in alte sectiuni. Nu as vrea sa se inteleaga lucru asta, deoarece nu asta era intentia.

 

Deci, ma gandesc sa transfer anumite topice din sectiunea Documentatii si Scheme in alte sectiunii ale forumului. Vom avea mai multe sectiuni din forum, structurate asemenea sectiunii Amplificatoare audio, unde la Subiecte Importante se va regasi si un topic special cu scheme electronice sau manuale de service. Iar subiectul cu Almanahul Tehnium ma gandesc sa-l transfer la rubrica Downloads din forum.

 

E bine venita si ideea referitoare la creerea unui nou subiect numai despre transformatoare electrice. Mai ramane sa ne gandim ce facem cu subiectul actual de surse de alimentare, care ar putea fi impartit in SMPS si Surse de alimentare clasice sau o alta denumire - ramane sa vedem care! Oricum, pana la trecerea definitiva la forma de portal, lucru care as vrea sa se intample in jurul datei de 1 ianuarie 2011, am intentia sa mai schimb si sa reorganizez continutul forumului. Orice idee din partea voastra, va fi analizata, si dupa caz, se va pune in aplicare. Asadar, mai astept sa citesc opiniile voastre care cu siguranta, nu se vor opri doar aici.

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock