Sari la conținut

scheme senzori de miscareca

marc buzau

Postări Recomandate

Avand in vedere costul unui piroelement si a celorlalte componente care intervin in constructia unui senzor de miscare, pretul total e identic sau chiar mai mare decat a unui senzor de miscare din comert.

Oricum, sadisfactia realizarii unui senzor de miscare prin propriile puteri nu se poate compara cu unul cumparat. Cantariti bine cele spuse anterior, si daca va decideti sa construiti un senzor de miscare, atunci va invit sa postati imagini cu acest senzor in sectiunea DIY din forum.

Numai Bine

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere costul unui piroelement si a celorlalte componente care intervin in constructia unui senzor de miscare, pretul total e identic sau chiar mai mare decat a unui senzor de miscare din comert.

Oricum, sadisfactia realizarii unui senzor de miscare prin propriile puteri nu se poate compara cu unul cumparat. Cantariti bine cele spuse anterior, si daca va decideti sa construiti un senzor de miscare, atunci va invit sa postati imagini cu acest senzor in sectiunea DIY din forum.

Numai Bine

Link spre comentariu

Piroelementele se pot procura din odorizantele cu senzor de miscare pe care nu le mai folosim si pe care le-am cumparat cu 10 ron.Este identic cu cel din senzorii de miscare comercializati.E posibil ca aplicind minime modificari pe montajul de la odorizant sa poata fi obtinut un senzor de miscare ce poate comanda un releu de exemplu.Ce parere aveti?

Link spre comentariu

cele care se fac si reclama ca actioneaza cand vad miscare nu este adevatat ci pur si simplu actioneaza la lumina am dezmembrat si eu unul si avea un led care era defapt un fototranzistor avea doar 2 contacte am verificat cu aparatu de masura si isi modifica rezistenta cand era lumina sau intuneric

Editat de trax
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock