Sari la conținut

L metru

ovirgil

Postări Recomandate

Se poate afla inductanta unei bobine pe calculator , cu ajutorul vreunui soft ? Daca da , cum se cheama acel soft . In alta ordine de idei , as dori o schema de L-metru care sa aiba o gama mai larga de masura . Multumesc pentru rabdare .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate afla inductanta unei bobine pe calculator , cu ajutorul vreunui soft ? Daca da , cum se cheama acel soft . In alta ordine de idei , as dori o schema de L-metru care sa aiba o gama mai larga de masura . Multumesc pentru rabdare .

Exista in revista Electronique Pratique numarul 271 softul si schema pentru ceea ce iti doresti.

Softul il poti obtine de site-ul revistei. Articolul incepe la pagina 84. :wallbash:

post-5114-057670500 1288267311_thumb.jpg

Editat de Dan57
Link spre comentariu

donpetru . Multumesc mult .

dan 57 . E greu cu E P 271 ......acolo se intra numai cu bani . Eu nu am putut sa intru . Multumesc .

Trimite-mi o adresa de email si-ti voi trimite pe ea tot ce contine respectivul articol, program. :wallbash:

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
...as dori o schema de L-metru care sa aiba o gama mai larga de masura...

AICI vei gasi de descarcat cartea Radiofonie Pentru Tineret. La pagina 200 vei gasi ceea ce te intereseaza, cu lux de amanunte, inclusiv PCB-ul pentru realizarea montajului.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Mi s-a parut interesanta schema. De aceea am hotarat s-o aduc in vederea userilor. Iat-o in atasament. Daca acestia cred ca merita, atunci pot face efortul sa copiez din carte si restul si sa-l atasez aici.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 2 years later...

snapback.png

ovirgil, pe 27 October 2010 - 05:13 PM, a spus:

...as dori o schema de L-metru care sa aiba o gama mai larga de masura...

,,AICI vei gasi de descarcat cartea Radiofonie Pentru Tineret. La pagina 200 vei gasi ceea ce te intereseaza, cu lux de amanunte, inclusiv PCB-ul pentru realizarea montajului.''

ce se intampla ''AICI'', ca mie-mi spune ca google nu poate gasi pagina? aveti vreo idee cumva?!

Link spre comentariu

valica, tu faci trimitere catre un topic suspendat, normal ca nu ti-l gaseste browser-ul ? Dar cine ti-a zis de link-ul ala ? Era un user de prin Norvegia care il postase. Esti prieten cu el sau chiar... el ? :yes: :ermm:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock