Sari la conținut

Dublare finali Quad 405

cristi_74

Postări Recomandate

La varianta originala cea cu lm301 as vrea sa dublez finalii pt ca sunt 2n3442 si sunt de cei facuti in .....stiti voi unde :whistling2: ,chestia este ca m-am blocat la faza cu bobina paralel cu rez de 22ohmi,conexiunea cu emitorul prefinalului;merge sa pun pur si simplu mai un tranz paralel cu cel care este in momentul de fata la amplif?Radiatoarele sunt enorme de cele folosite la diodele de 400A,2 bucati de 120x120x60mm nervurate pe ambele fete.

405-1schematic.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...
Vizitator alex mm

La varianta originala cea cu lm301 as vrea sa dublez finalii pt ca sunt 2n3442 si sunt de cei facuti in .....stiti voi unde :whistling2: ,chestia este ca m-am blocat la faza cu bobina paralel cu rez de 22ohmi,conexiunea cu emitorul prefinalului;merge sa pun pur si simplu mai un tranz paralel cu cel care este in momentul de fata la amplif?Radiatoarele sunt enorme de cele folosite la diodele de 400A,2 bucati de 120x120x60mm nervurate pe ambele fete.

sau poti sa faci cablajul acesta .....

Craciun Fericit !

Alex.

quad 405 finali dublati.pdf

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

La Quadul asta cu lm301 mi se incalzesc rezistorii aia de 560ohm/2w cam tare,este normal?Mentionez ca au ramas doar 2 finali pe canal(aia cu care l-am testat).In rest totul este ok.

Inca ceva...care este tensiunea de intrare pt puterea maxima? 0,775v;1v?

Editat de cristi_74
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock