Sari la conținut

port internet blocat

marius_med

Postări Recomandate

salutari,

Am internet de la romtelecom printr-un modem care poate fi folosit si ca router, dar nu il folosesc in acea setare deoarece doar eu folosesc internetul. Problema este ca pe anumite trackere figurez ca neconectat (nu imi face upload), iar daca dau uTorrent-ului sa imi verifice portul imi spune ca este inchis (indiferent de ce port as selecta).

Cei de la Romtelecom au spus ca sunt o serie de setari ce trebuie facute, dar pentru a-mi da aceste informatii trebuie sa apelez un serviciu care costa vreo 7 Euro (te jecmanesc nu gluma). Cum pot deschide acel port??

Daca ma poate ajuta cineva in acest sens....

Editat de marius_med
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit pana la urma...Cei care mai au astfel de probleme pot accesa acest tutorial: http://softtutorial.hi2.ro/2010/05/28/cum-facem-port-forwarding-pentru-modemurile-huawei-mt882-de-la-clicknet-tutorial-video/

apoi sa nu uitati da intrati in preferences la uTorrent si sa debifati Random port, iar in casuta unde este numarul portului sa introduceti numarul portului pe care l-ati folosit la configurare

Spor la treaba

Link spre comentariu

• 1 month later...

am gasit pana la urma...Cei care mai au astfel de probleme pot accesa acest tutorial: http://softtutorial.hi2.ro/2010/05/28/cum-facem-port-forwarding-pentru-modemurile-huawei-mt882-de-la-clicknet-tutorial-video/

apoi sa nu uitati da intrati in preferences la uTorrent si sa debifati Random port, iar in casuta unde este numarul portului sa introduceti numarul portului pe care l-ati folosit la configurare

Spor la treaba

Ce fel de modem ai de la romtelecom? modelul modemului (speed touch, huawey,) eu am modem speed touch si am deschis acel port pt torent si pentru odc prin internet conection , (aceasta optiune iti apare la open network conection daca ai modem speed touch care este negru) daca ai alt model de modem huawey (care este alb) este nevoie de setari in modem sa alegi port forwarding sau daca ai conectat la acel modem doar un singur calculator treci pe modul bridge si ai rezolvat problema fara sa mai faci nici o setare.

Posteaza modelul de modem pe care il ai de la romtelecom

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock