Sari la conținut

"Gallery", "Downloads" & "Blog"

donpetru

Postări Recomandate

Dupa cum mai mult ca sigur ati observat, trecerea la noul format de portal Tehnium Azi este in curs de desfasurare si pana la finalizarea acestui proces am reinclus in noua baza de date rubrica Gallery si Blogs, fosta rubrica Galerie foto si Blog.

Deoarece o parte din imaginile postate la vechea galerie foto apartin unor utilizatori ai forumului, ii rog, daca doresc, sa reposteze acele imagini la noua rubrica din forum. Sunt invitati si ceilalti utilizatori sa faca lucru asta, daca detin cateva imagini care ar corespunde cu o categorie din galeria foto a forumului. Deci, va rog sa postati imagini in concordanta cu denumirea noilor categorii creeate la rubrica din forum.

Rubrica Blogs va fi un blog al comunitatii Tehnium Azi unde puteti deschide diferite subiecte din diferite domenii tehnice. Spre exemplu, puteti deschide un blog despre imbunatatirea performantelor unui anumit montaj electronic, o anumita schema electronica, ce ati mai citit prin alte site-uri de profil si care credeti ca ar fi util de retinut etc.

Rubrica Downloads este aproape definitivata. Si aici se pot incarca diverse materiale tehnice. Atentie, momentan nu scheme electronice.

Referitor la anumite skin-uri sau teme ale forumului (inclusiv Tehnium Azi) care nu se mai poate selecta acum (vedeti coltul din stanga jos a forumului, imediat langa optiunea de setare a limbii de afisare a forumului), va aduc la cunostiinta faptul ca, in cursul acestei luni, cel tarziu luna viitoare, voi decide care skin-uri o sa ramana si care nu. Am sa tin cont si de observatia dl.miron expusa in topicul de aici. Nu stiu inca daca pe skin-ul actual, implicit, problema mai persista. Dar poate imi spune dumnealui!

Deocamdata atat, daca sunt observatii sau sugestii privind continutul celor trei rubrici, va rog sa le expuneti.

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock