Sari la conținut

Clona sistem Logitech Z5500

titi

Postări Recomandate

Nu stiu, vorbeam astazi cu un coleg daca n-ar iesi mai ieftin o clona Logitech Z5500, exceptand partea cu display-ul, telecomanda, ca nu asta ma intereseaza! Cum vi se pare? se merita oare?

Am stat asa si ma gandeam, sistemul are vreo 7buc. TDa7294, care sunt cam 10lei bucata, nu e mult, avand in vedere ca tot Logitechul costa aprox.1500lei si sigur l-am face cu 500lei. Problema e ca nu stiu ce difuzor de bass sa aleg pentru subwoofer? Macar de am avea dimensiunile reale ale subwoofer-ului, poate le posteaza cineva, si alte mici detalii.

Si, de ce nu, poate vrea administratorul forumului sa includa in colectie acest viitor, si cred posibil, audio project. :nationality_britishpolice:

Editat de titi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E greu de imitat subwoofer-ul, nu circuitele cu TDA7294, astea sunt pice of cake. Pacat ca nu am pe nimeni care sa aiba un Z5500, ca sa masor dimensiunile subwooferului. Nu stiu ce sa-ti zic, dar cred ca e mai bine sa faci subwoofer-ul de la inceput cu difuzorului lui. Apoi, ai foarte mult de munca ca sa-l faci sa sune ca cel original dar nu e imposibil.

stima

dan

Link spre comentariu

@titi, am sa iau in considerare propunerea ta cu privire la realizarea unui sistem 5.1 (numai partea electronica) idem cu cel din subwoofer-ul Logitech. Acest kit electronic il voi prezenta in colectie dupa sursa SMPS. De fapt, cred ca anul asta mai am timp liber numai pentru aceste doua proiecte "de colectie".

Subscriu spusele utilizatorului @dan_e de mai sus: E greu de imitat subwoofer-ul, nu circuitele cu TDA7294, astea sunt pice of cake.

Asadar, daca cunoaste cineva si vrea sa ne spuna dimensiunile constructive ale subwoofer-ului, inclusiv diametrul portului, tipului difuzorului folosit, cred ca putem gasi un echivalent si sa cizelam viitoarea incinta dupa acel difuzor echivalent. Si bineinteles, cateva lucruri despre satelitii. Chiar daca am depanat o data acest sistem nu am avut niciodata intentia sa realizez "o clona a acestuia".

Partea de amplificare am sa o realizez si am s-o prezint tot in colectie, cu cateva particularitatii constructive, din lipsa manualului de service.

Numai Bine

Link spre comentariu

mersi donpetru. De abia astept sa vad in colectie.

Chiar nu are nimeni dimensiunile la subwooferul Logitech 5500 ? :nationality_britishpolice:

Editat de donpetru
stergere continut dublu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock