Sari la conținut

Calitatea culorilor reproduse de monitoarele LCD si CRT

donpetru

Postări Recomandate

Am deschis acest topic din mai multe considerente. As vrea sa aud parerile voastre legate de acest subiect pentru ca, de curand, am observat ca - facand o comparatie cu forumul - anumite culori sunt afisate mai inchis atunci cand sunt privite de la un anumit monitor si aceleasi culori sunt afisate mai deschis atunci cand sunt privite la un alt monitor, cu toate ca, setarile sunt foarte asemenea. Deci, tinand cont de faptul ca setarile de culoare din meniul monitoarelor CRT si LCD sunt asemenea, cum putem determina culoarea reala (daca se poate determina!)? Totodata, cand am facut comparatia anterioara am facuta pe un LCD si un CRT, ambele avand aproximativ aceeasi "durata de viata". Cum va explicatii diferentele, uneori asa mari, reproduse de monitoare la afisarea culorilor?

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock