Sari la conținut

circuit driver pt un motor pas cu pas sanyo denki

jack_roby2008

Postări Recomandate

Salutare tuturor!!

Am un motor Sanyo Denki pas-cu-pas ca aici http://www.mpja.com/...or_15837_ms.asp. M-ar interesa o schema de circuit pt comanda acestui motor. Am cautat in google dar nu am gasit.....

Va multumesc!!

PS:Sper ca nu am facut reclama nimanui , dar am zis ca mai bine sa se vada specificatiile corecte despre motor.

Schema de mai jos ar fi potrivita???

post-4600-052100800 1286114869_thumb.jpg

Editat de jack_roby2008
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Catalin,

eu personal as fi optat pentru schema atasata de tine (222.pdf), dar as fi pus toata partea de porti si bistabilele pe un CPLD (cu un pic de VHDL/Verilog) eventual as fi tinut triggerele schmitt la intrarile in CPLD. Practic reducand totul la 2 componente + 4 mosfet-uri.

sau as fi ales direct un CPLD care are trigger schmitt pe intrari.(cele mai recente cam toate au)

RR

PS - am si o banuiala ca ar fi iesit mai ieftin (un CPLD suficient de mare, adica cel mai mic e sub 1$)

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock