Sari la conținut

problema cu subwoofer Mercury

bitza

Postări Recomandate

Salut! Am un sistem audio Mercury 2.1 pe care-l detin de ceva timp si a mers pana acum perfect. De cateva zile am observat ca subwooferul nu mai functioneaza corect, si anume cateodata se aude bass-ul, cateodata nu. Prima data am crezut ca e vreun fir desprins si din cauza bass-ului sa sara. Am desfacut cutia si nu era nici un fir desprins, am asamblat-o la loc am mai probat odata si aceeasi problema. Am observat atunci ca tensiometrul volumului era putin slabit si atunci cand miscam putin de el revenea bass-ul si am desfacut dinou cutia sa vad daca e cumva desprins, insa nu am reusit sa ajung la el pt ca la mijlocul cutiei este un placa de lemn pe care este prins difuzorul iar mai sus "gaura aceea prin care iese bass-ul" (placa fiind lipita cu o pasta transparenta si lucioasa).

Cam asa arata subwooferul---> http://img833.imageshack.us/img833/3154/subwoofer.jpg

scuzati desenul prost facut dar m-am grabit :D. Deci in concluzie, vreau sa stiu care ar putea fi problema inafara de acel switch, ca sa nu desfac firele sa dau jos difuzoru si switchul sa n-aiba nimic. Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce spuneti mai sus cu siguranta aveti probleme cu potentiometru de volum de pe subwoofer. S-ar putea sa fie o problema de natura mecanica a potentiometrului sau electrica, asta ramane de vazut si bineinteles, de inlocuit.

Daca problema ar fi fost de la difuzorul subwoofer-ului atunci cu nu ar mai fi fost pauzele acele in care sa functioneze bine. Deci, cred ca va trebui sa inlocuiti acel potentiometru.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock