Sari la conținut

Programator PIC usb

trax

Postări Recomandate

Vreau sa fac o clona pickit2 deoarece cea originala mi se pare cam scumpa pentru bugetul meu de liceean...

Acum am doar intrebarea este gresit pe undeva schema?? ca sa stiu daca ma apuc de ea sau nu si mai rog pe cineva care stie dimensiunile la pini sa imi faca si mie cele 2 imagini de cablaj fata spate la scara 1|1 intr-un pdf sau doc deoarece eu nu am imprimanta sa vad daca e bine sau nu dimensiunile ca altfel nu stiu cum sa fac si cand ma duc cu foaia pnp la xerox nu stau acolo sa imi reduc io imaginea pana iese cea corecta.

Multumesc

post-2611-035197700 1285435654_thumb.gif

post-2611-036588800 1285435680_thumb.gif

post-2611-035420800 1285435714_thumb.gif

post-2611-016130600 1285435736_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

care stie dimensiunile la pini

Daca va referiti la pinii integratelor, distanta dintre ei, este de 2,54mm(intre axe) si gaura pentru pini este de 0,8mm.

e ce au vro problema?

Problema ar fi ca este greu de modificat imaginea pentru a obtine cotele corecte, intrebam de unde sperand ca acolo poate fi gasit intr-un format utilizabil.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

mai bine astept pana dau de o imprimanta sa stric cateva foi pana gasesc dimensiunea.

Multumesc dl Miron,restu cei care se ocupa cu uC sa imi spuna daca intimpina vro problema in aceasca schema ca sa nu o fac degeaba.

Link spre comentariu

Cred ca este buna da vad cateva modificari...acuma pe mine ma intereseaza sa functioneze bine...sa pot programa usor pe usb...astept raspuns de la ceu care au mai multa experienta cu uC sa vad ce imi recomanda si de ce nu prea am nevoie de acele 2 eppromuri?!

Link spre comentariu

Da,deoarece am laptop...si este mai usor de umblat cu el si la liceu...dupa ce il termin pe acesta o sa caut si unul de atmel pe usb daca exista.

Am incercat in trecut cu adaptor din usb in rs232 si de mers merge dar stau cate 25 de minute s aimi programeze ceva si plus de asta mai apar si erori programator pe serial am facut tot de mine e si el pe aici postat este dupa schema de la bobtech.

Link spre comentariu

salutari,

pentru problema de care va plangeati cu dimensionarea cablajului as avea eu o posibila solutie:

-folositi o imprimanta virtuala de tipul PDFcreator si ii dati sa printeze cablajul (ca si cu o imprimanta normala). Va va intreba la un moment dat unde sa il salveze (asta pt ca e doar virtuala) si il va transforma in PDF. Apoi cu ajutorul programului Adobe Acrobat 8 Professional deschideti acest PDF si la Tools veti gasi undeva in lista, un instrument de masurare (nu mai stiu exact ....).Daca acest instrument nu apare il gasiti la Tools->Customize toolbar. Astfel veti putea face masuratori in PDF si puteti jongla cu dimensiunile printului virtual,dar nuu stiu ce eroare are aceasta masuratoare. Ar mai fi o varianta: sa intoduceti o poza cu cablajul in Corel draw si sa vedeti acolo dimensiunile...

Spor la treaba

Editat de marius_med
Link spre comentariu

Salutare, am cumparat toate componentele si foaie pnp blue mai am de luat doar pic-ul dar mie tot nu imi iese sa masor in addobe....imi cer scuze ca va stresez cu o astfel de problema banala....am facut rost de o imprimanta hp da trebuie sa ii cumpar un cartus 339 ca cel al ei este uscat si nu il mai recunoaste si este cam scump...si nu am cum sa vad daca este corecta scara...

post-2611-056347500 1285887502_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock