Sari la conținut

provision TV2KR

jhonny08

Postări Recomandate

buna ziua . am un tv provision ch tv2kr la care imaginea este verde. am schimbat tranzistoarele din finalul video pentru verde ,a mers cam 3 ore cu imagine normala dupa care s-a facut din nou verde. dupa ce am mai citit pe net alte defecte asemanatoare as crede ca este tubul (fabricat in ungaria) ,dar as vrea sa stiu daca a mai intalnit cineva acest defect. multumescProvision ch.TV2KR-TXT.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

i-am masurat. de fapt i-am schimbat de 2 ori si de fiecare data a mers cam 3 ore dupa care imaginea s-a facut din nou verde. acum ma mai gandesc poate nu am comenzile pentru celelalte culori si decat amplif pt verde sa mearga.am sa incerc maine si o sa revin cu un raspuns

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock