Sari la conținut

Prunele imbunatatesc functiile ficatului

Vizitator absolutep0wer

Postări Recomandate

Vizitator absolutep0wer

Datorită conţinutului de vitamine A, B1, B2 şi C, precum şi a mineralelor: calciu, fier, potasiu şi acizi organici, fructul este o importantă sursă de energie şi vitalitate, potrivit G?ndul.

Prunele sunt bogate ?n fibre şi au proprietăţi laxative prin trei mecanisme, spune medicul nutriţionist Mihaela Bilic. "Fibrele ajută la fermentaţie şi accelerează tranzitul intestinal lent, conţin o substanţă denumită fenilstatină ce stimulează direct musculatura intestinală, măresc contracţiile colonului şi conţin sorbitol, un fel de zahăr laxativ", explică dr. Bilic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa, si?! nu cred ca pe forum Tehnim, intereseaza pe cineva la ce sunt bune prunele, sau reinventarea lor. Si eu zic ca astfel de teme strica imaginea forumului.

Link spre comentariu

molioa, suntem la discutii libere, deci nu putem spune ca e bine sau nu e bine.

Cred ca cel mai bine ar fi, ca sa fie multumita toata lumea, sa nu includa admin-ul rubrica cu Discutii Libere, inclusiv OFF TOPIC >>>>> la Posturi Recente din index. 94.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

@titi, ideea ta nu este o idee... rea.

Oricum, avand in vedere ca in aceasta sectiune din forum Discutii libere: discutam liber, am sa trec cu vederea aceste subiecte, deci nu am sa ma supar daca exista. Dar daca deranjeaza o mare parte din utilizatorii, se poate deschide de catre un utilizator un topic cu un sondaj, si daca majoritatea o cere, voi interzice deschiderea acestor subiecte. Dar pana atunci, sa-i multumim utilizatorului @absolutep0wer pentru bunavointa de a mai dinamiza discutiile pe acest forum, chiar si cu aceste tipuri de subiecte.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock