Sari la conținut

ajutor constructie subwoofer

bote

Postări Recomandate

Salutare fratilor mi sa pus pata sa construiesc un woofer bazat pe un difuzor well cs30w-w si am nevoie de sugesti pentru constructia incintei

mentionez ca este prima incinta construita de mine si nu am ideei despre ce ar trebui sa fac, poate vreti sa ma ajutati in acest sens

am facut un amplificator mono cu 2 tda7294 in punte pe care vreau sa-l pun la subwoofer

ce ziceti ma ajutati cu niste scheme de constructie?

multumesc anticipat 57.gif

Editat de bote
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CS30W:

Banda frecventa: 25-2.000 Hz, Impedanta: 4 Ohm

PARAMETRII TS: R: 3.6 Ohm, Erm: 0.856, Mms: 77.853g, Qts: 0.361, Qes: 0.425, Fo: 35.2 Hz, BL: 12.418, Tm Sd: 0.053mpatrati, Cms: 234.745u M/N, Qms: 2.386, SPL: 92 dB/W/m.

In primul rand, cu un astfel de difuzor se realizeaza subwoofere auto.

Iar unii parametri TS de la acest difuzor nu prea au legatura cu ceilalti parametrii TS a difuzorului!

Deci, nu putem considera acei parametrii ca fiind foarte utili in dimensionarea corecta a viitoarei incinte, pentru ca NU suntem siguri ca sunt 100% corecti. Totusi, avand in vedere Qts-ul acestui difuzor - mai mic de 0,5, sa presupunem ca ar fi corect - ati putea realiza o incinta subwoofer bass reflex de cca. 50litri.

Si un posibil exemplu constructiv de pe internet cu acest tip de difuzor:

subwoofer well30w.jpg

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock