Sari la conținut

Miez de ferita E+E

ovirgil

Postări Recomandate

Daca are cineva un asemenea miez , E+E ? Sant interesat . Dimensiunile sant in atasament . Achizitionarea de pe NET , nu se accepta , pentru persoane fizice (ceva cu tva-ul ) .Va multumesc ptr atentie .

Link spre comentariu
  • 2 weeks later...

Am comandat la T.M.E. Da , chiar asa , m-au instiintat ca nu am comunicat codul eoropean de tva . Drept pentru care, ,,pentru persoanele fizice din romania se intrerup procedurile de achizitionare pe NET" . Am ramas si eu surprins . Asta fiindca numai la ei am gasit asa ceva . Si daca vine vb despre buget afacerea ma costa pina intro suta de roni (cu transport cu tot) . Eram dispus sa dau .Vreau sa-l folosesc la un invertor de sudura . Am mai intrebat si cu alta ocazie daca doua miezuri de ferita de traf de linii TV (care sa aiba sectiunea corespunzatoare) , pot fi folosite .Cu doua miezuri se poate obtine E+E . Miezurile trebuie musai sa fie U+U si nu U+i . Nu am primit niciun raspuns .

Aveti vreo solutie ?

Link spre comentariu

Sunt si alte firme care comercializeaza miezuri E+E. La farnell ai incercat? Dar la http://ro.rsdelivers.com/ ?

Ai schema la invertorul ala de sudura sau doar e un exercitiu pentru tine, adica vrei sa faci schema cu ajutorul a doua miezuri TV? Am vazut un invertor de sudura mai demult care avea miezul pentru traful de putere in comutatie format parca din doua miezuri de alea, dar nu stiu ce sa zic, nu stiu daca aveau aceleasi caracteristici! Chiar daca au aceeasi forma s-ar putea sa nu se potriveasca. Nu vreau sa te descurajez, dar la cat costa un invertor de sudura chinezesc acum in comert, nu cred ca se merita sa te chinui sa faci tu unul. Nu uita ca trebuie sa ai un osciloscop, multe reglaje pana sa ajungi la schema finala, si scuza-ma dar, e o munca de sisif. Cine sa apuca si face pana la urma asa ceva, pai fii sigur ca nu da totul de-a gata pe un forum! Sau,poate vrei sa faci tu asta?

Link spre comentariu

@ovirgil ,

Pana la urma ce anume intentionati sa realizati cu acele miezuri sau miez E+E? Vreti sa puneti la punct un invertor de sudura. Daca da, postati in forumul acesta problema (deschizand un subiect mult mai sugestiv) si putem pune la punct o schema prototip pe care sa o realizat practic. Dar trebuie sa fiti constient de faptul ca necesita multa rabdare ca sa o finalizati din toate punctele tehnice de vedere. Sunteti sigur ca doriti sa va aventurati intr-un asemenea proiect? Aveti un buget pe masura?

Numai Bine

Link spre comentariu

Da , invertor sudura . Problema e ca eu am ajun la partea finala , unde m-am lovit de acest miez .

Eu cred ca am cautat peste tot, la cei care ar putea comercializa asa ceva . Repet ; singurii care au sunt T.M.E. ( polonezi) . Asta e . Poate nu am cautat bine sau nu nstiu sa caut , ce sa mai zic .

Daca o sa reusesc , am sa o dau si pe forum . Cheltuielile....sa vedem .Pina acum e ff bine .

Daca chinezariile au venit peste noi , asta nu inseamna ca trb sa ne dam invinsi . Si nu sant chiar asa ieftine . Nu am avut ocazia sa vad daca sant chiar asa bune (vb din punct de vedere al sudorului)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock